compact napisał(a):Jutro o 15 podpisanie umowy między PLPS i Polsatem i konferencja prasowa, może nas czymś zaskoczą
Wszystkie mecze zostaną zakodowane
![Laughing :]](./images/smilies/icon_lol.gif)
compact napisał(a):Jutro o 15 podpisanie umowy między PLPS i Polsatem i konferencja prasowa, może nas czymś zaskoczą
MrBronx napisał(a):Już nie patrząc na grę ZAKSY ale Drzyzga to chyba postawił sobie za cel krytykowanie wszystkich i wszystko co ZAKSA robi na boisku.
MrBronx napisał(a):Już nie patrząc na grę ZAKSY ale Drzyzga to chyba postawił sobie za cel krytykowanie wszystkich i wszystko co ZAKSA robi na boisku. Człowieku jesteś komentatorem nie krytykantem. Każdy wie jak bardzo nienawidzisz ZAKSY no to po prostu nie komentuj ich spotkań, bo się tylko kompromitujesz.
MrBronx napisał(a):Nie wydaje mi się żeby działał syndrom syna, aczkolwiek w trakcie transmisji raz stwierdził "mój syn jest menadżerem tego klubu". Jakby to nie można normalnie powiedzieć. Jak dla mnie totalna kompromitacja komentatorów, a zarazem Polsatu, który ich wysłał na ten mecz.
Mielewski napisał(a):Minimum 3 mecze każdej kolejki Plusligi i dwa mecze Orlenligi. Podkreśle słowo minimum
sowa napisał(a):Mielewski napisał(a):Minimum 3 mecze każdej kolejki Plusligi i dwa mecze Orlenligi. Podkreśle słowo minimum
Niby lepiej... ale jakoś nie na to czekałem.
FLPman napisał(a):Na twitterze można wyczytać, że...
Użytkownicy przeglądający ten dział: lobmar, nerwus, panna-na-walizkach, PiotrekWarszawa, VolleyFan10 i 40 gości