Paragon wrote:Mocny skład ale i Plusliga mocna. Mogą skończyć na każdym miejscu w przedziale 1-5.
jarek8dywan wrote:Slaba gra Jastrzebia. Wyniki mozna tlumaczyc tym, ze graja bez dwoch podstawowych przyjmujacych, ale nie da sie tym faktem tlumaczyc stylu gry. Co to mialo byc w 3 secie? Wygladalo jak sabotaz... Znowu wszyscy zaskoczeni gra Konarskiego - tyle, ze on gra tak juz drugi sezon... Jeden z najbardziej stabilnych atakujacych ligi.
PoteznyMaxim wrote:Dlaczego Lyneel nie gra? Słaba forma czy kontuzja ?
PioterZJastrzebia wrote:PoteznyMaxim wrote:Dlaczego Lyneel nie gra? Słaba forma czy kontuzja ?
Nadal nie doszedł do pełni zdrowia po ostatniej kontuzji
WuDWoda wrote:Nie wiem czy tu trener coś zmieni. Tu po prostu brakuje skrzydłowych na poziomie. Fromm to największy niewypał transferowy ostatnich lat, Konarski jak gra to widzimy. Przy kontuzji Lyneela tam nie ma kto grać, Fornal i Depowski to gracze na miarę takiego Radomia czy Katowic a nie drużyny mającej w założeniu grać o medale.
Podobny problem notujemy w Rzeszowie. Swoją drogą, ciekawe, czy jutro Gruszka dołączy do Santiliego?
dyletant wrote:A może się zamienią miejscami.
1. Czy, jak sugeruje @iron, zawodnicy nie dostają kasy? Jeśli tak jest, to oczywiście ich motywacja do gry spada, bo to nie wolontariat.
iron wrote:Jeśli zawodnicy kasy nie dostają to nawet najlepszy trener nie pomoże.
P.s. inaczej niż w Warszawie, w której bez kasy da się grać.
dyletant wrote:1. Czy, jak sugeruje @iron, zawodnicy nie dostają kasy? Jeśli tak jest, to oczywiście ich motywacja do gry spada, bo to nie wolontariat.
Bardziej potraktowałem to jako ironiczne odniesienie się do sugestii dobrej gry Warszawy, która nie dostaje kasy.
iron wrote:Jeśli zawodnicy kasy nie dostają to nawet najlepszy trener nie pomoże.
P.s. inaczej niż w Warszawie, w której bez kasy da się grać.
iron wrote:Żadna ironia. Zawodnicy nie dostają kasy. Klub chciałby wymienić przynajmniej jednego sypacza ale ogranicza ich właśnie budżet.
Edd wrote:Właśnie miałem pisać, że teraz jeszcze tylko wyrzucić Konara i Fromma i można coś zacząć budować
A czemu im rozgrywający nie pasują?
iron wrote:Z Jastrzębiem trenował już ostatnio wolny polski rozgrywający
Users browsing this forum: aleksiej, jinx, johnnyrotten, mmb, Szampon093, Vilgefortz, Wielblad and 57 guests