leeon wrote:To samo mi przyszło do głowy. Bednorz więcej wynosił.
Ciekawe jest to, że Szalpuk gra w reprezentacji zupelnie inaczej.
leeon wrote:To samo mi przyszło do głowy. Bednorz więcej wynosił.
Szampon093 wrote:leeon wrote:To samo mi przyszło do głowy. Bednorz więcej wynosił.
Ciekawe jest to, że Szalpuk gra w reprezentacji zupelnie inaczej.
ciorny17 wrote:W tym sezonie zaczęli też źle, szczególnie Łomacz.
knightrider wrote:Nie rozumiem dlaczego na tym forum są tak wielkie oczekiwanie wobec Szalpuka, pytanko na podstawie czego ? Szalpuk już niedługo będzie miał 25 lat multum mankamentów:zagrywka, przyjęcie i straszne wahania formy itd od 2 sezonów klubowych. Śliwka w tym okresie wyprzedził go strasznie na przyjęciu i wyrasta na lidera Zaksy kiedy ten drugi został wygryziony przez Katicia.
jaet wrote:Artur w formie z MŚ, to zawodnik którego z pocałowaniem ręki weźmie każdy trener reprezentacyjny na świecie. I trudno się Heynenowi dziwić, że odpuścił Bednorza, skoro liczył na powrót do formy bardziej wszechstronnego Szalpuka. Tyle, że nic takiego nie miało miejsca i nadal niespecjalnie widać postęp w tym względzie, a wiecznie Szalupy Vital holował nie będzie, szczególnie w kontekście IO. I nawet jeżeli za brak cierpliwości i sporo niepotrzebnie w kierunku trenera wypowiedzianych zdań dalszą nieobecnością w kadrze zapłaci Bednorz, to jak słusznie zauważył @Aranger, obu dżentelmenów pogodzi Bartek Kwolek, który gra kapitalnie.
knightrider wrote:jaet wrote:Artur w formie z MŚ, to zawodnik którego z pocałowaniem ręki weźmie każdy trener reprezentacyjny na świecie. I trudno się Heynenowi dziwić, że odpuścił Bednorza, skoro liczył na powrót do formy bardziej wszechstronnego Szalpuka. Tyle, że nic takiego nie miało miejsca i nadal niespecjalnie widać postęp w tym względzie, a wiecznie Szalupy Vital holował nie będzie, szczególnie w kontekście IO. I nawet jeżeli za brak cierpliwości i sporo niepotrzebnie w kierunku trenera wypowiedzianych zdań dalszą nieobecnością w kadrze zapłaci Bednorz, to jak słusznie zauważył @Aranger, obu dżentelmenów pogodzi Bartek Kwolek, który gra kapitalnie.
Kolejny mit o wszechstronności Szalpuka poparty czym ?
kanimo wrote:Do Leona mamy wtedy 3 niskich skrzydlowych. Brak wejscia na podwyzszenie bloku na skrzydle, bo w bloku to Kwolo i Sliwka jeszcze sa w tyle za Kubiakiem. Oczywiscie jast wejscie zadaniowe na serwis. Pytanko tylko czy Heynen bedzie wpuszczal zadaniowo nierozgrzanego zawodnika z mocna zagrywka-wieksze ryzyko bledu.
VolleyFan10 wrote:Szalpuk zawsze będzie porównywany do Bednorza i niestety dla niego jest tylko jeden plusik w tej rywalizacji.. to on jest Mistrzem Świata a nie Bednorz i to by było na tyle.
Jeśli Szalpuk się nie obudzi i nie weźmie w garść to ani na Igrzyska nie pojedzie a i Skra mu podziękuję po sezonie i weźmie Halabe.
leeon wrote:Wy tak poważnie? Przecież zaraz zacznie się pikowanie z formą... Przerabiamy to od lat. Jakież to było przyjęcie w niedzielę? Przyznam że nie oglądałem.
leeon wrote:Wy tak poważnie? Przecież zaraz zacznie się pikowanie z formą... Przerabiamy to od lat.
kamil1999 wrote:Pisałem to przed sezonem i wielu mnie za to skrytykowało, ale Wlazły jest w stanie grać na wyższym poziomie niż Petković. Tylko potrzebuje by odpocząć. To już nie ten zawodnik, który może co 3 dni grać od pierwszej do ostatniej minuty. Jego dobra forma to raczej nie jakieś chęci, że chce dobrze zakończyć karierę a po prostu to, że w końcu może odpocząć. Tego brakowało przy Teppanie, który pierwsza połowę miał słabą a może też zabrakło zaufania do estończyka.
Son wrote:Visla, Katowice, a przede wszystkim Resovia... serio? Na podstawie „takich” rywali chcesz oceniać formę Wlazlego?
Im dłuższy będzie sezon, tym zjazd będzie większy. Jak rok temu. A kulminacja była w meczach z Radomiem. Kurczę ten facet to ikona ligi, ale czasu się nie oszuka.
Skrzypek wrote:Co z tego, że Wlałzy notuje wysokie procenty, skoro buduje je głównie na szybkiej piłce? System rozegrania 'krótka i szybka piłka do Wlazłego' nie zafunkcjonuje. To już zostało sprawdzone w zeszłym roku.
Users browsing this forum: bryt.bryt, Google Adsense [Bot], jinx, miro1905, Miszczu-xdd, woj and 48 guests