Jiroux wrote:Tak jest. Dziennikarze są napominani o używanie pełnej nazwy Polski Cukier Muszynianka Fakro Bank BPS Muszyna.
Jiroux wrote:Tak jest. Dziennikarze są napominani o używanie pełnej nazwy Polski Cukier Muszynianka Fakro Bank BPS Muszyna.
krzysiu wrote:Manon Flier i Kinia Kasprzak podobno mają grać w Muszynie
SerCos wrote:Z dwoma ostatnimi klubami nie dotrwała do końca sezonu. Opcja z pewnością ryzykowna.
Staelens nie wyobrażała sobie, że mistrzostwa mogłyby odbyć się bez niej. Dlatego też trenowała do ostatnich dni ciąży, a wznowiła treningi zaledwie 10 dni po urodzeniu córki.
Camillo Marcotti wrote:Taka ciekawostka: Znalazłem info, że Bogdan Serwiński prowadzi zespół Muszynianki od 1985 roku. To by oznaczało, że gdy zaczynał pracę z Jego obecnej drużyny na świecie były dwie siatkarki: Małgorzata Lis miała 4 latka, a Agnieszka Rabka 7
Szampon093 wrote:Camillo Marcotti wrote:Taka ciekawostka: Znalazłem info, że Bogdan Serwiński prowadzi zespół Muszynianki od 1985 roku. To by oznaczało, że gdy zaczynał pracę z Jego obecnej drużyny na świecie były dwie siatkarki: Małgorzata Lis miała 4 latka, a Agnieszka Rabka 7
Na prawde ciekawe infojeden z rekordzistow na pewno.
Camillo Marcotti wrote:Szampon093 wrote:Camillo Marcotti wrote:Taka ciekawostka: Znalazłem info, że Bogdan Serwiński prowadzi zespół Muszynianki od 1985 roku. To by oznaczało, że gdy zaczynał pracę z Jego obecnej drużyny na świecie były dwie siatkarki: Małgorzata Lis miała 4 latka, a Agnieszka Rabka 7
Tak na szybko z takich długowiecznych trenerów przychodzą mi do głowy trzej: Moculescu w Friedrichshafen, Karpol w Urałoczce i ten chińczyk z Cannes. Chociaż jak wygląda ich staż przy tym Pana Bogdana ciężko mi powiedzieć, gdyż nie sprawdzałem.
Kiepski wrote:Camillo Marcotti wrote:Szampon093 wrote:[quote="Camillo Marcotti"]Taka ciekawostka: Znalazłem info, że Bogdan Serwiński prowadzi zespół Muszynianki od 1985 roku. To by oznaczało, że gdy zaczynał pracę z Jego obecnej drużyny na świecie były dwie siatkarki: Małgorzata Lis miała 4 latka, a Agnieszka Rabka 7
Tak na szybko z takich długowiecznych trenerów przychodzą mi do głowy trzej: Moculescu w Friedrichshafen, Karpol w Urałoczce i ten chińczyk z Cannes. Chociaż jak wygląda ich staż przy tym Pana Bogdana ciężko mi powiedzieć, gdyż nie sprawdzałem.
Return to Liga Siatkówki Kobiet
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests