T-volley napisał(a):Czy już coś wiadomo kiedy rozpoczyna się nowy sezon 2018/2019 w LSK ?
phil napisał(a):Sezon 14/15 zaczął się chyba pod koniec MŚ. Wtedy Chemik grał z Developresem bez Serbek w składzie.
Może w tym roku powtórzy się ta sytuacja skoro Polki niee grają na MŚ.
Gierek napisał(a):Czy to jest normalne, że w naszej żeńskiej lidze często drużyny seriami tracą punkty, że się nawet nie potrafi utrzymać pięciopunktowej przewagi w tie-breaku? To jest słabość tylko naszej ligi czy w np rosyjskiej lidze też się tak zdarza? Nie oglądałem jeszcze w tym sezonie meczu LSK, ale nie wiem, czy to jest wina braku koncentracji czy prostych błędów czy dobrej gry przeciwniczek, czy czegoś innego...
Ja wiem... Mlejnkova i tak jest jedną z najlepszych przyjmujących w lidze. Szczerze dziwiłem się czemu nie grała do tej pory. Zresztą w ostatnim meczu pokazała klasę, żeby nie powiedzieć że sama go wygrała.rzr napisał(a):Helenka idzie na operację kolana - 10-12 tyg. ma z głowy. Na dodatek Developres nie planuje nikogo ściągać i chce grać Mlejnkową. O ile Miša nie wystrzeli z formą raczej można zapomnieć o medalu w tym sezonie.
https://www.przegladsportowy.pl/siatkow ... ke/1s9t2yk
Gierek napisał(a):Nie mam pojęcia, czy to jest rekord (mi się wydaje, że tak), czy nie, ale trudno. Otóż w dzisiejszym meczu drużyn z Łodzi (Budowlane Łódź) i Legionowa w tie-breaku padł wynik... 15:4 dla Budowlanych!
phil napisał(a):Ewa Kwiatkowska nabawiła się jakiegoś urazu na sobotnim treningu. Nie wiadomo dokładnie co z nią.
Powrót do Liga Siatkówki Kobiet
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość