witek79 wrote:Słyszałem że do Gwardii również Maruszczyk się wybiera także ciekawie obsadzone będzie przyjęcie
Pelikan wrote:Podobno dogadany i bedzie zaciąg z czewy
witek79 wrote:To Czewe ładnie rozkupią znowu 10 odejdzie i 10 przyjdzie. Władze nowe, ale polityka taka sama. Ech...
mAiZkSe wrote:Kanoniet - cxyli obiektywnie patrząc będzie lepiej niż w zeszłym sezonie ze składem mimo strat trenera i zawodników?
tomaszn wrote:Do Witek, dziwne to, bo nie potrafili zatrzymać obecnego składu (chyba sprawdził się w 200% ?), a będą się szarpać na zagranicznych zawodników, którzy zdecydowanie więcej kosztują ?
Rav_M wrote:Patryk Szczurek opuszcza AZS Częstochowa.
https://www.facebook.com/azsczestochowa ... =3&theater
Gregores wrote:Do klubów 1 ligi
Jeżeli szukacie zawodników do swoich drużyn to wezcie pod uwagę zawodników z Ostrołęki : młodych , ambitnych,a nie jakieś gwiazdeczki dla których będzie liczyć się tylko kasa.
cere8 wrote:Murek w AZS-ie.
Soux wrote:Gregores wrote:Do klubów 1 ligi
Jeżeli szukacie zawodników do swoich drużyn to wezcie pod uwagę zawodników z Ostrołęki : młodych , ambitnych,a nie jakieś gwiazdeczki dla których będzie liczyć się tylko kasa.
Myślę, że nie tylko w Ostrołęce są ambitni młodzi zawodnicy...
Poza tym jak ktoś zasługuje na grę w 1 lidze to szybciej czy później tam trafi
Gregores wrote:Soux wrote:Gregores wrote:Do klubów 1 ligi
Myślę, że nie tylko w Ostrołęce są ambitni młodzi zawodnicy...
Poza tym jak ktoś zasługuje na grę w 1 lidze to szybciej czy później tam trafi
No są i Metrze Warszawa, ale napisałem o drużynie która drugi rok z rzędu zasługiwała na awans i znowu została wyoutowana czekając na ostatni mecz turnieju, przy czym wcześniej zrobiąc swoje.
p.s do klubów 1 ligi: złapcie parola na Szwaradzkiego czy Nurczyńskiego
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests