dia30 wrote:mogą sie odwoływać
SMS to drużyna PZPS i moga grac kim chcą i jeszcze zwiazek zrobi im tak terminy play-off, zeby mogli pogodzic obowiazki reprezentacyjne z walka o 1 lige.
Rząśnia niech nie płacze tylko gra w siatkowke bo chcąc awansować do 1ligi i bojąc sie chłopców z liceum tylko się ośmieszają.
kibicsiatkowki wrote:Panie i Panowie! Czy widzicie jakie wałki odwalają się w 2 lidze?? Przed chwilą zajrzałem na stronę Basu Białystok i co widzę...Damian Wierzbicki wspomoże ich w walce o 1 ligę???!!! Chłopak który cały sezon rozegrał w 1 lidze w Sanoku!!! Transfer medyczny?? Na jakiej podstawie? Może ktoś mądry mi wytłumaczyć? Gdzieś jeszcze wyczytałem że podobnie postąpiło kilka innych zespołów. Chociaż z drugiej strony widzę że w systemie ewidencji zawodników Wierzbicki mógł grać do 18kwietnia w Białymstoku...przez 5dni...
Słyszałem jeszcze o Głogowie , Lublinie , Wrocławiu. Zaraz z ciekawości sprawdzę. Proszę o wytłumaczenie. Pozdrawiam
kibicsiatkowki wrote:Masz rację. Wydaje mi się, że po weekendzie będzie więcej kontuzji i transferów medycznych w zespołach które myślą o awansie:)) że SPORTOWYM pozdrowieniem!:)
kibicsiatkowki wrote:Z tym, że transfer medyczny w pluslidze jest jasno określony i w pełni zasadny ! Widać, że kolega Mewa nawet nie zapoznał się z tym przepisem odnośnie rozgrywek drugoligowych. Nieistotne. Wierzę, że i tak dalej awansują sportowo najlepsze zespoły!:))
dia30 wrote:Mewa jesli znasz dokladnie przepis z transferem medycznym to w 2 lidze dotyczy on kazdego zawodnika? czy podstawowych? na podstawie protokolow meczowych? mozna wymienic goscia, ktory nie wszedl na boisko?
dia30 wrote:BAS z NETem spotka sie dopiero w turnieju polfinalowym i raczej bym stawial na Ostroleke, ktora reguralnie ich ogrywa odkad się spotykają. Kolejnymi rywalami moze byc Spała (ktora spadla z 1 ligi i chce wejsc w tym samym sezonie) i Kluczbork.
Mewa jesli znasz dokladnie przepis z transferem medycznym to w 2 lidze dotyczy on kazdego zawodnika? czy podstawowych? na podstawie protokolow meczowych? mozna wymienic goscia, ktory nie wszedl na boisko?
dia30 wrote:Pele - najpierw sprawdz. Poźniej pisz.
grupa 1 gra z grupa 4
grupa 2 z grupa 3
grupa 5 z grupa 6
alberto wrote:Dziś NET - Centrum 3:0 (25:10, 25:23, 25:19).
Ciekawe, czy BAS da radę z NET-em?
dia30 wrote:przeciez to sa jakies jaja. JSW chyba dostalo walkowery w 2lidze za udzial zawodnika z PlusLigi. Semeniuk tez chyba ma troche wystepow w plusie?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests