alberto wrote:Białystok od kilku lat zawodzi. nie wierzę, by w tym roku było lepiej
slimak wrote:Przeciez to nie pierwszy raz Wojcika, na wlasne oczy widzialem jak zrobil tak dwukrotnie.
Elgarten wrote:Oby poszli za ciosem i zmniejszyli liczbę grup w przyszłym sezonie.
mewa wrote:a jednak - kluby opowiedziały się za powrotem do 4 grup od przyszłego sezonu.
dia30 wrote:ma być 4 x 12
aktualnie chyba gra więcej, wiec ciekawe jak pzps ma zamiar dojsc do tej liczby, zaraz sie okaze ze z 3 ligi bedzie moglo awansować mniej ekip.
mewa wrote:dia30 wrote:ma być 4 x 12
aktualnie chyba gra więcej, wiec ciekawe jak pzps ma zamiar dojsc do tej liczby, zaraz sie okaze ze z 3 ligi bedzie moglo awansować mniej ekip.
Nie wiem, jak będzie, ale ja bym kombinował tak - jest 51 drużyn, spada 6, awansują 4 (zgodnie z regulaminem) - to daje 49.
Fenlish wrote:mewa wrote:dia30 wrote:ma być 4 x 12
Nie wiem, jak będzie, ale ja bym kombinował tak - jest 51 drużyn, spada 6, awansują 4 (zgodnie z regulaminem) - to daje 49.
Zgodnie z regulaminem na ten sezon awansuje 6 zespołów (po trzy z każdego turnieju finałowego).
GolymOkiem wrote:Awans do turnieju półfinałowego - Moje typy
Grupa I
- Olimpia Sulęcin
- Orzeł Międzyrzec
Grupa II
- Bas Białystok
- Metro Warszawa
Grupa III
- Czarni Rząśnia
- SMS pzps Spała.
Grupa IV
- Astra Nowa Sól