madlark napisał(a):Ten w okularach to jakiś fachowiec jest?
Tak fachowiec od dawania i odbierania. Szczególnie dla Gdańska. Najpierw im odebrali fundusze na sezon, to teraz po takim wyniku może dadzą.

madlark napisał(a):Ten w okularach to jakiś fachowiec jest?
kibic_siatki napisał(a):madlark napisał(a):Ten w okularach to jakiś fachowiec jest?
Tak fachowiec od dawania i odbierania. Szczególnie dla Gdańska. Najpierw im odebrali fundusze na sezon, to teraz po takim wyniku może dadzą.
knightrider napisał(a):No ciężko będzie cokolwiek ugrać Skrze nawet medal w Pluslidze z Piechockim na libero, który kładzie całą linie przyjęcia już dosłownie
pewniak napisał(a):Anastasi Anastasim, ale kluczem do tego sukcesu był chyba jednak wracający do swojej gry Mika.
aezakmi napisał(a):pewniak napisał(a):Anastasi Anastasim, ale kluczem do tego sukcesu był chyba jednak wracający do swojej gry Mika.
Jak to Vital Heynen powiedział (Lepa tłumacz): Gdybym miał wymienić jednego zawodnika, to tak na prawdę musiałbym wszystkich po kolei, bo naprawdę prezentowali się na stabilnym rozegraniu i w mądrym ataku naprawdę bardzo dobrze i stąd też zasłużyli dzisiaj na tą wygraną. Kiedy patrzę, jak prezentowali się Schulz, Mika, Nowakowski, Szalpuk, no to jestem spokojny, bo to zawodnicy, którzy jeszcze w przyszłości mogą sporo pokazać.
Całkowicie się z nim zgadzam. Nie tylko sam Mika - ja dodam jeszcze młodego libero Majcherskiego, który wszedł do pierwszego składu na ten turniej i wykonał super robotę w przyjęciu i obronie + Sanders, który w końcu zgrał się ze swym zespołem.
pewniak napisał(a):Ale to Mika zrobił największy względny postęp w ciągu ostatnich tygodni.
aezakmi napisał(a):Stara się mocno Belg, stara. A może już wie?
aezakmi napisał(a):A może już wie?
Noworoczny napisał(a):Pytanie do Weary_Skiera: czy w akcji z "przełożeniem" ręki przez Schulza sędzia powinien orzec powtórzenie punktu czy przyznać punkt Gdańskowi?
ciorny17 napisał(a):Grzegorzu, nie będę się wdawał w polemikę, bo widzę, że wszystko co złe po stronie Bełchatowa zwalasz na krycie Bednorza w przyjęciu.
weary_skier napisał(a):Nie znam regulaminy challengu i wytycznych, to nie moje półka, ale skoro Paweł tak zasądził, to na pewno było to zgodnie z przepisami.
"Po ludzku" się z tą decyzją zgadzam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość