Kolejny nie najlepszy mecz w naszym wykonaniu. O ile porażkę z AiR Teamem mogliśmy tłumaczyć przemeblowaniem składu, to z JP Telebimem zagraliśmy już bez żadnych kombinacji i strata punktów nie powinna nam się przydarzyć (nie ujmując nic rywalom, którzy zagrali bardzo dobre spotkanie). A play-off tuż, tuż...Mamy miesiąc na poprawienie naszej gry i mam nadzieję, że nam się to uda. Jeśli nie to będzie naprawdę ciężko w tym sezonie coś osiągnąć. JP Telebim wyszedł na boisko bez jakiejkolwiek presji i w dodatku wszystko im wychodziło. My nie spodziewaliśmy się takiego obrotu spraw. W pierwszym secie zupełnie nas zaskoczyli. W kolejnych próbowaliśmy narzucić swój styl, ale przeciwnicy nic sobie z tego nie robili. Wszystkie sety były bardzo wyrównane i mogę powiedzieć, że szczęśliwie zdobyliśmy 2 punkty, bo mogło być zdecydowanie gorzej. My zagraliśmy w składzie:
Król P., Michalak J., Madzia J., Siorak A., Wolny K., Paprotny D., Michalak M. (libero). JP Telebim wyszedł w składzie:
Papiernik B., Papiernik J., Papiernik P., Chodenko J., Mrowiec M., Waleczko M., Depta B. (libero). Następny mecz już w niedzielę z CXT, którzy ostatnio są w „gazie”. Mam nadzieję, że zagramy zdecydowanie lepiej, a wtedy nie będziemy musieli się martwić o wynik.
Acha i na koniec pozwolę sobie zatypować pozostałe mecze najbliższej kolejki

Enter – AiR Team 3:1
Złotnik – Omerta 3:0
Nowiny – JP Telebim 2:3
Może trochę zaskoczyłem tym ostatnim typem, ale widziałem obie drużyny w tym tygodniu i JP Telebim zaprezentował się dużo lepiej.
Zobaczymy czy się sprawdzi