Na dodatek europejska federacja zabrała w tym roku wszystkie pieniądze z praw telewizyjnych. Znowu dołożymy do tego biznesu - denerwuje się Piechocki, który także przed rokiem, mimo organizowania Final Four, musiał dopłacić do startu w LM 500 tys. zł.
Kluby siatkarskie rywalizują o symboliczne kwoty. Za wygranie grupowego meczu otrzymują premię 5 tys. euro, w kolejnych rundach play-off odpowiednio - 5 i 6 tys., a za wygraną w LM zaledwie 30 tys.
todus napisał(a):Jestem w szoku co gra dzisiaj Tichacek...
Antonella Hard Core napisał(a):Niestety trwa koszmar Jastrzębia jeśli chodzi o pierwsze mecze grupowe Ligi Mistrzów. W każdym z czterech sezonów gdy Jastrzębianie startowali w tych elitarnych rozgrywkach ponosili porażki i to w większości dosyć dotkliwe tak jak np.w poprzednim sezonie gdy polegi z przetrzebionym kontuzjami Panathinaikosem.
Arff napisał(a):Antonella Hard Core napisał(a):Niestety trwa koszmar Jastrzębia jeśli chodzi o pierwsze mecze grupowe Ligi Mistrzów. W każdym z czterech sezonów gdy Jastrzębianie startowali w tych elitarnych rozgrywkach ponosili porażki i to w większości dosyć dotkliwe tak jak np.w poprzednim sezonie gdy polegi z przetrzebionym kontuzjami Panathinaikosem.
Różnica polega jednak na tym, że po raz pierwszy, Jastrzębie zagrało ten inauguracyjny pojedynek z najsilniejszym przeciwnikiem w grupie i wg mnie, nie ma powodów do zdenerwowania...
Arff napisał(a):Różnica polega jednak na tym, że po raz pierwszy, Jastrzębie zagrało ten inauguracyjny pojedynek z najsilniejszym przeciwnikiem w grupie i wg mnie, nie ma powodów do zdenerwowania...
BadTrue napisał(a):Arff napisał(a):Różnica polega jednak na tym, że po raz pierwszy, Jastrzębie zagrało ten inauguracyjny pojedynek z najsilniejszym przeciwnikiem w grupie i wg mnie, nie ma powodów do zdenerwowania...
Naprawdę zastanawiam się o czym Wy mówicie.......prawda jest taka ze Jastrzębię ma baardzo łatwą grupę..i nie ma w niej mowy o silnych przeciwnikach...nawet biorąc pod uwagę ze gra w niej Bled...swoją drogą zastanawiam się kto układa te grupy...bo czasami są one żenujące..
Kto dostal MVP chlopaki ?
Nagor napisał(a):Kto dostal MVP chlopaki ?
Giba
Powrót do Europa - Liga Mistrzów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości