dzordz1993 wrote:Najgorszy start polskich drużyn w LM od lat a niektórzy zachowują się jakby wszystko było jak najbardziej ok.
Noworoczny wrote:Maziarz, Banach.
StanLee wrote:A zespoły pokroju Lube i Zenita powinny mieć problemy? Bo jakimś dziwnym trafem mają.mily66 wrote:Czego nie zrozumiałeś w moim komentarzu? Uwaga wykładnia rozszerzona: zespoły pokroju Resovii nie powinny mieć problemu z wygraniem z zespołami pokroju Berlina.
grzegorzg wrote:A ja muszę pochwalic...Kadziewicza. Nie bardzo trawiłem go jako komentatora, ale jak się wziął w garść i nie opowiada banialuk podobnych do tej, ze nie był utalentowanym zawodnikiem i wszystko zawdzięcza pracy, to musze powidzieć szczerze, ze zaczynam słuchac go z przyjemnością. Co prawda nie ogladałem wczoreajszego meczu w całości (wiadomo), ale naprawdę idzie w dobra stronę. Jeszcze jakby popracował nad "zmiennoscia tempa", to byłoby super.
grzegorzg wrote:Eksperta od czego? Raczej jako były zawodnik od opisywania zdarzeń na boisku. Formalizmy powinien raczej ten drugi znac.
Zdarzenia opisuje w większości bezbłędnie. Ba, zdarza mu sie podać niuanse świadczące o tym, ze potrafi wczuć sie w sytuację zawodnika na boisku. Poza tym, ciepłe słowo mu sie nalezy, bo to sezon pierwszy, a postępy naprawdę widac.
niepoinformowany wrote:Ogra się amatorów z Czech i wyjście z grupy jest? Jest
hardy wrote:dzordz1993 wrote:Najgorszy start polskich drużyn w LM od lat a niektórzy zachowują się jakby wszystko było jak najbardziej ok.
Hallloooo, polska siatkówka nie zaczyna i nie kończy sie na Resovii. ZAKSA pewnie wygrywa wyrównaną i mocną grupę!
Nie kompromituj się i napisz "Najgorszy start Resovii w LM od lat".
I gdzie tu sprzeczność?Komuś tu się optyka zmieniła czy jak ?
StanLee wrote:I gdzie tu sprzeczność?Komuś tu się optyka zmieniła czy jak ?
hardy wrote:Hallloooo, polska siatkówka nie zaczyna i nie kończy sie na Resovii. ZAKSA pewnie wygrywa wyrównaną i mocną grupę!
Nie kompromituj się i napisz "Najgorszy start Resovii w LM od lat".
qtp wrote:Po pkt do rankingu
Return to Europa - Liga Mistrzów
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest