PH3N-x napisał(a):Nie śledziłem turnieju wcześniej, czemu nie gra Sander? Kontuzja jakaś?
Jakieś problemy chyba z biodrem
PH3N-x napisał(a):Nie śledziłem turnieju wcześniej, czemu nie gra Sander? Kontuzja jakaś?
ciacho23 napisał(a):Leal zamiast Juantoreny? Żart.
Jeden z nich moglby grac w ataku:-) Do tego Simon w bloku i mega sila razeniaNoworoczny napisał(a):Niesamowite jest to właśnie, że ktoś z trójki: Leon, Leal, Juantorena, musiałby grzać ławę, choć każda reprezentacja świata bez wyjątku dałaby mu miejsce w szóstce.
No i musieliby znaleźć jakiegoś Białego rozgrywającego.
tomikon napisał(a):Aż szkoda że nie dane było nam zobaczyć ten Kubański Dream Team, mam wrażenie że na arenie międzynarodowej byliby jak walec... Juantorena, Leon, Leal, Simon
tomikon napisał(a):Aż szkoda że nie dane było nam zobaczyć ten Kubański Dream Team, mam wrażenie że na arenie międzynarodowej byliby jak walec... Juantorena, Leon, Leal, Simon
astronauta napisał(a): To żart, rozumiem? Jazda do Częstochowy z południa to wielokrotnie droga przez mękę.
Pietroo napisał(a):tomikon napisał(a):Aż szkoda że nie dane było nam zobaczyć ten Kubański Dream Team, mam wrażenie że na arenie międzynarodowej byliby jak walec... Juantorena, Leon, Leal, Simon
Dołożyć do tego Camejo z nowego Zenita który sroce spod ogona nie wypadł, do tego dwójka grająca jeszcze niedawno w Piacenzie - Hierezuello i Hernandez i byliby nie do powąchania na arenie międzynarodowej...
TommyLeeJones napisał(a):astronauta napisał(a): To żart, rozumiem? Jazda do Częstochowy z południa to wielokrotnie droga przez mękę.
Bez przesady, wiem, że Koziegłowy i okolice nie są super ale jakoś się jedzie i w niedzielę nie ma dramatu, tym bardziej, że można też sunąć bokami. Jeśli też krytykujesz, podaj lepszą propozycję.
Verdungo napisał(a):lobmar napisał(a):Zaksa przynajmniej walczyła.Pokonała reprezentacje Iranu;minimalna porazka z Lube i walka mimo zmeczenia z Sadą.Skra to niestety kompromitacja.
Na tę chwilę, wydaje mi się, że jakby Skra grała w tej grupie co Zaksa to by mogli iść na 0-9 w setach
Garp napisał(a):Czwarta drużyna świata - śmiechu warte !
Noworoczny napisał(a):To prawda, a jakby w Zenicie nie grała trujka Leon Biszkopt i Maxim, też by tak nie kozaczyli.
pewniak napisał(a):Noworoczny napisał(a):To prawda, a jakby w Zenicie nie grała trujka Leon Biszkopt i Maxim, też by tak nie kozaczyli.
"Alice? Who the fu*k is Alice"... yyy Biszkopt i dlaczego taką ksywkę dałeś Andersonowi?
GolMar napisał(a):
Pewnie to jakaś wariacja od "ciacha", za jakie Matt jest uznawany przez wiele niewiast (i nie tylko)
Powrót do Puchary kontynentalne poza Europą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość