![Laughing :]](./images/smilies/icon_lol.gif)
" - tak miał powiedzieć Graca w kontekście MŚ w Polsce. Czyżby szanse Bułgarii spadły do zera?"The world must come with us. This is a message to the world. If you don't have the capacity to do a show like this, then don't bid for the next World Volleyball Championship. It's going to be this way from now on.
drag1376 wrote:Moim zdaniem oni tylko zgłosili chęć dwa lata temu,ale oficjalnej aplikacji nie było. Dla mnie szanse Kataru są bardzo duże,petrodolary chyba wygrają tą zabawę
Joker wrote:Niech kombinująOd 2015 roku wszystkie mistrzostwa w kanałach otwartych więc luz
bytrek wrote:Gdzie Argentyna zorganizuje turniej, jak ten kraj bezie istniał może jeszcze z rok. Oni tam istnieją w ogóle tylko na mapach.
luck191 wrote:Na Polskim mundialu też było godnie. Co do Kataru,to wszyscy wiemy,że tam są pieniądze, kiedyś skuszą FIVB. Argentyna organizowała turniej w 2002r, dla mnie za wcześnie by kolejny Mundial tam się odbył. Frekwencji też wielkiej się nie spodziewa, LŚ może być pierwszym lepszym przykładem. Obiektów też za ciekawych nie mają. Jest za opcją Rosyjską, pomimo,iż mają mundial w tym samym roku. Mają obiekty,kasę na turniej,ustawią żołnierzy i studentów na halach w razie potrzeby.![]()
PS
Tylko boję się jednej rzeczy,że nasz mecze będą rozgrywane na Syberii
Artek1967 wrote:Wielce bym sie nie zdziwił, jakby o organizacje wystapiły Niemcy.
drag1376 wrote:Przed chwilą Przedpełski powiedział,że jeśli Katar chce zorganizować MŚ będzie musiał sprowadzić kibiców,czyli linie lotnicze,będą musiały zrobić dla kibiców bardzo korzystne oferty. Moim zdaniem Arabowie bardzo poważnie się liczą
bakek wrote:Powiedzcie tylko: a dlaczego nie Brazylia? Rozumiem, że być może nie zgłosiła chęci organizacji, ale warunki są tam po Polsce bardzo dobre. Ponadto pewna gwarancja frekwencji, bo gospodarze mogą być wysoko. Myślę, że warto by o tym pomyśleć.
Manolo wrote:Czy przed chwila na PS bylo jakies spiecie miedzy Iwanczykiem a Drzyzgą?
Bo takie mialem wrazenie a przyznam ze ogladam jednym okiem.
madlark wrote:bakek wrote:Powiedzcie tylko: a dlaczego nie Brazylia? Rozumiem, że być może nie zgłosiła chęci organizacji, ale warunki są tam po Polsce bardzo dobre. Ponadto pewna gwarancja frekwencji, bo gospodarze mogą być wysoko. Myślę, że warto by o tym pomyśleć.
tylko inna strefa czasowa, jestem przeciw
hugo wrote:madlark wrote:bakek wrote:Powiedzcie tylko: a dlaczego nie Brazylia? Rozumiem, że być może nie zgłosiła chęci organizacji, ale warunki są tam po Polsce bardzo dobre. Ponadto pewna gwarancja frekwencji, bo gospodarze mogą być wysoko. Myślę, że warto by o tym pomyśleć.
tylko inna strefa czasowa, jestem przeciw
Bez przesady. Jak był piłkarski Mundial to godziny były znośne - o wiele lepiej niż Japonia, Chiny czy Australia.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests