by Szary Wilk » 5 Jul 2018, o 23:35
Wiecie z czym jest lipa? Z tym, że u nas brakuje tylko Nowakowskiego i Kubiaka, a ta kadra co grała w F6, to nasz prawie cały potencjał na tę chwilę. No bo Konarski to wcale nie będzie wzmocnienie, przy dobrze grajacym Kurku pewnie nie powacha parkietu, a przy słabo grajacym Kurku będzie tylko trochę lepszy niż Schulz dzisiaj, o ie taki będzie.
Mika to istny pechowiec. Jak nie kontuzja, to wyrostek, albo coś innego. Jeśli Mika się nie zdazy wykurować, to wróci tylko Kubiak z Nowakowskim. Ok, może to wystarczy? Bo drugiego przyjmujacego i drugiego środkowego nam zabrakło z Rosja (o rozgrywajacym nie mówię). Zator podłapie formę, Łomacz wyrówna trochę poziom i może tragedii nie będzie.
Powiem tak. Łomacz i Drzyzga sa sredni , to prawda. Natomiast u Łomacza wierzę, że jeżeli się wespnie na swoje wyżyny, to jakiś tam nawet niezły poziom może zaprezentować, no gorzej nie będzie. Wtedy zostaje nam bolaczka w postaci zagrywki i zmienników, bo z tym to już ciężko będzie.
Badzmy szczerzy. Kurek nie ustabilizuje formy, Kubiak złapie zadyszke i jesteśmy w ciemnej....no, wiadomo co. Chyba, że Mika się wykuruje, lub Bednorz obudzi. No ja i tak co do Śliwki czy Konarskiego nie mam większych oczekiwań, to się nie rozczaruje, bo myślę, że wiem, jak mniej więcej się to skończy. Chyba, że dzień konia.
@up
Konarski w wyjściowym składzie, nie rozbawiaj mnie. Powiedz, co on ma do zaoferowania wielkiego? Czym się wyróżnia jako atakujacy ? Już raz wzial ciezar na swoje barki i wyszło średnio, tak jak potem jego sezon. W Kurka super odrodzenie też średnio wierzę, ale jak on już łapie forme na kilka meczów, to jest prawdziwy młot, a nie klepacz.
Moj wyjsciowy skład: Łomacz-Kochanowski,Nowakowski-Kubiak,Szalpuk-Kurek-Zatorski