Aranger wrote:Rok temu Rosjanie na ME zaorali konkurencję tracąc tylko dwa sety przez cały turniej. Teraz doszedł do tego jeszcze taki potwór na środku jak Muserski. Jak na MŚ wróci Grankin, to będzie zespół praktycznie bez wad, z dwoma siatkarzami najlepszymi na świecie na swoich pozycjach. Może być faktycznie niezła młócka.
Aranger wrote:Czy Wołkow i Kliuka mają szansę pograć w jakichś większych klubach w najbliższych sezonach ? Bo obaj, a zwłaszcza ten pierwszy wyrastają na naprawdę topowych przyjmujących, a Fakieł Nowy Urengoj to szału nie robi jak na graczy tej klasy...
Aershis wrote:Muserski i Maks?
Aranger wrote:Aershis wrote:Muserski i Maks?
Tak, ich miałem na myśli. Można się kłócić i szukać argumentów na korzyść na przykład Simona czy Atanasijevicia, ale takie jest moje zdanie.
Wołkow to mi wygląda na idealnego następcę Andersona w Zenicie, na ile Matt przedłużył kontrakt ?
dyletant wrote:Ja się waham między Maksem a Anderosnem, ale postawię na Rosjanina, z racji tego, że trzyma regularność cały rok na tej pozycji, Anderson jest jednak rzucany z pozycji na pozycje.
Muserski imo jest za mało mobilny i nie ma dobrego nadgarstka żeby być najlepszym na świecie, musi dostać odpowiednią piłkę żeby skończyć, tu Simon jest jednak bardziej uniwersalny.
dyletant wrote:Ja się waham między Maksem a Anderosnem, ale postawię na Rosjanina, z racji tego, że trzyma regularność cały rok na tej pozycji, Anderson jest jednak rzucany z pozycji na pozycje.
Muserski imo jest za mało mobilny i nie ma dobrego nadgarstka żeby być najlepszym na świecie, musi dostać odpowiednią piłkę żeby skończyć, tu Simon jest jednak bardziej uniwersalny.
Fueeego wrote:Mikhailov, Bruno, Juantorena, Leon, Muserski, Simon, Grebennikov. Dla mnie najlepsza szóstka na świecie. Jakieś inne propozycje?jakiś inny sypak?
Fueeego wrote:Mikhailov, Bruno, Juantorena, Leon, Muserski, Simon, Grebennikov. Dla mnie najlepsza szóstka na świecie. Jakieś inne propozycje?jakiś inny sypak?
timshel wrote:Być może była o tym mowa, ale mnie ta informacja ominęła, więc zapytuję. Jak to jest z punktami rankingowymi za LN? Obecne rankingi CEV i FIVB ich nie uwzględniają. Wiszą ciągle punkty za ubiegłoroczną LŚ.
drukjul wrote:FIVB uznała że LN to impreza komercyjna i punkty rankingowe od tego roku nie będą już za nią przyznawane.
timshel wrote:drukjul wrote:FIVB uznała że LN to impreza komercyjna i punkty rankingowe od tego roku nie będą już za nią przyznawane.
A z tymi za ubiegłoroczną LŚ co w takim razie? Przecież wiecznie chyba wisieć nie będą
Return to Liga Narodów (dawniej LŚ)
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests