Ma ktoś streama Włochy - Brazylia?
damianho wrote:poratuje ktoś linkiem do meczu ?
Verdungo wrote:Coś mało gramy środkiem. Ciekawe czy takie wybory Łomacza, czy taktyka narzucona z góry.
kuki91 wrote:Nie podoba mi się zamiłowanie Vitala do flota, ale bardzo podoba mi sie jego prowadzenie czasów. Krótko, rzeczowo, jest to nawet motywujące
Verdungo wrote:Chciałem posłuchać pomeczowego studia, ale mi sie odechciało
Verdungo wrote:Chciałem posłuchać pomeczowego studia, ale mi sie odechciało
ciacho23 wrote:Verdungo wrote:Chciałem posłuchać pomeczowego studia, ale mi sie odechciało
To jest niepojęte. Po co on tam? Teraz co mecz to będzie tam siedział?
Co do meczu to chyba nikt się nie spodziewał takiej łatwej przeprawy, mimo że Rosja w najsilniejszym składzie nie grała.
Verdungo wrote:ciacho23 wrote:Verdungo wrote:Chciałem posłuchać pomeczowego studia, ale mi sie odechciało
To jest niepojęte. Po co on tam? Teraz co mecz to będzie tam siedział?
Co do meczu to chyba nikt się nie spodziewał takiej łatwej przeprawy, mimo że Rosja w najsilniejszym składzie nie grała.
Nawet szalik dzisiaj założyłMam nadzieję, że jutro i za tydzień w Łodzi go nie będzie.
Ked wrote:sufit niektórym na głowy spadł. Żeby życzyć porażki z Rosją...
mmb wrote:Zaksiaki, dalej twierdzicie że Torres lepszy? Kaczmar dostanie Tyciutkiego, to dopiero będzie wymiatał
dyletant wrote:Co takie drewno jak Markin robi w tej kadrze? Nie oglądam ligi, może tam błyszczy i nie potrafi tego przełożyć na reprezentację, ale za każdym razem jak go oglądam, to ten zawodnik prezentuje siatkarski kryminał, a nabiera się już na niego kolejny trener
http://www.volleyball.world/en/vnl/men/schedule/8939-poland-russia/post
dyletant wrote:.
Przełączam też czasami na Francuzów z Japonią, czy ktoś wie czemu nie gra Ishikawa?
Return to Liga Narodów (dawniej LŚ)
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests