SevenUP napisał(a):Ja nie widzę na MŚ innej pary niż Mika-Kwolek.....
Tez wczoraj o tym mowilem, Mika - Kwolek najlepszy duet, zdrowy Mika.
SevenUP napisał(a):Ja nie widzę na MŚ innej pary niż Mika-Kwolek.....
Kamil92 napisał(a):@aezakmi
Porównujesz PlusLigę 13/14 do PlusLigi 17/18?
Zgadzam się z @Aranger.
Szampon093 napisał(a):SevenUP napisał(a):Ja nie widzę na MŚ innej pary niż Mika-Kwolek.....
Tez wczoraj o tym mowilem, Mika - Kwolek najlepszy duet, zdrowy Mika.
Szampon093 napisał(a):pewniak napisał(a):Szampon093 napisał(a):Został Heynen, Gruszka i Kowal. Mieszko Gogol dal info, ze interesuje go bardziej praca asystenta. Brawo, sily na zamiary. Heynen + Mieszko oby tak sie skonczylo, bo jesli nie Gumisia wywioza na taczkach z siedziby.
No to Kowal jak nic - z Gogolem odnosił największe sukcesy#theduet
Nie rozumiem posta, Gogol chyba postapil bardzo madrze, a dodatkowo po jego pracy widac, ze facet wie co robi.
Murilo0 napisał(a):PS Trzeba mieć potężną samoocenę, żeby stwierdzić, że plan na reprezentację Marcelo Mendeza (trenera do niedawna zdecydowanie najlepszej drużyny świata) jest do niczego, samemu nie mając dosłownie żadnych osiągnięć trenerskich
leeon napisał(a):Kowal trenerem kadry...... to tylko możliwość ale nie wiem czy z racji tego że ktokolwiek bierze pod uwagę taki wybor nie zacząć płakać.
leeon napisał(a):Kowal trenerem kadry...... to tylko możliwość ale nie wiem czy z racji tego że ktokolwiek bierze pod uwagę taki wybor nie zacząć płakać.
Michal5 napisał(a):leeon napisał(a):Kowal trenerem kadry...... to tylko możliwość ale nie wiem czy z racji tego że ktokolwiek bierze pod uwagę taki wybor nie zacząć płakać.
A dlaczego nie? Kadra gra w listopadzie?
kanimo napisał(a):Michal5 napisał(a):leeon napisał(a):Kowal trenerem kadry...... to tylko możliwość ale nie wiem czy z racji tego że ktokolwiek bierze pod uwagę taki wybor nie zacząć płakać.
A to teraz mamy listopad?
W zeszlym roku jak Resovia konczyla bez medalu, majac paru calkiem dobrych zawodnikow, to tez byl listopad?
Bo jakos nie ogarniam tych sukcesow, wielkiego doswiadczenia miedzynarodowego i reprezentacyjnego. Fakt-niezle mowi po polsku. To chyba glowny argument choc patrzac na stopke jednego z kolegow mam tutaj tez watpliwosci.
kanimo napisał(a):Bo jakos nie ogarniam tych sukcesow, wielkiego doswiadczenia miedzynarodowego i reprezentacyjnego. Fakt-niezle mowi po polsku. To chyba glowny argument choc patrzac na stopke jednego z kolegow mam tutaj tez watpliwosci.
leeon napisał(a):
Kolega sobie chyba zażartował z tym listopadem.
Samo rozpatrywanie Kowala jest śmieszne. Nie sądzę by był w stanie zbudować szacunek i posłuch u graczy... Już pomijając jego umiejętności trenerskie
kanimo napisał(a):A mnie sie wydaje, ze Kowal ma aktualnie za malo pokory i za wysoka samoocena, by z otwarta glowa wlaczyc sie w cudzy projekt.
W koncu od czasu jego ostatnich asystentur pare lat minelo. Ego uroslo mocno, sadzac po ostatnich wypowiedziach.
leeon napisał(a):Samo rozpatrywanie Kowala jest śmieszne. Nie sądzę by był w stanie zbudować szacunek i posłuch u graczy... Już pomijając jego umiejętności trenerskie
Jakiś czas temu Kasprzyk zapytany o Kowala odpowiedział coś w stylu "to dlaczego nie trenuje Resovii" i jak dla mnie to zamknęło temat tej kandydatury. Nie wiem dlaczego ona jeszcze jest ciągnięta. na sztukę?
kanimo napisał(a):Michal5 napisał(a):leeon napisał(a):Kowal trenerem kadry...... to tylko możliwość ale nie wiem czy z racji tego że ktokolwiek bierze pod uwagę taki wybor nie zacząć płakać.
A to teraz mamy listopad?
W zeszlym roku jak Resovia konczyla bez medalu, majac paru calkiem dobrych zawodnikow, to tez byl listopad?
Bo jakos nie ogarniam tych sukcesow, wielkiego doswiadczenia miedzynarodowego i reprezentacyjnego. Fakt-niezle mowi po polsku. To chyba glowny argument choc patrzac na stopke jednego z kolegow mam tutaj tez watpliwosci.
Artem napisał(a):Jeśli Heynen zrezygnuje z prowadzenia Belgii na rzecz naszej kadry to ja nie wiem czego Ci nasi się boją? przecież gdyby mieli kogoś ukarać to nie nas a jedynie Vitala...
Powrót do Polskie reprezentacje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość