Jacek Kasprzyk przed MHJW napisał(a):Może być różnie, ale ja chce żeby reprezentacja wygrywała zawsze bez względu na to, na jakim jest etapie przygotowań. Robimy te imprezy dla Polaków, dla kibiców po to, żeby cieszyli się, a nie smucili. Nie wiem mają w sobie chłopaki, że kibice wybaczają im porażki, ale my nie będziemy im wybaczać. Chcemy żeby zawsze wygrywali, aby Polacy wychodzili z hal szczęśliwi.
Kamil92 napisał(a):Jacek Kasprzyk przed MHJW napisał(a):Może być różnie, ale ja chce żeby reprezentacja wygrywała zawsze bez względu na to, na jakim jest etapie przygotowań. Robimy te imprezy dla Polaków, dla kibiców po to, żeby cieszyli się, a nie smucili. Nie wiem mają w sobie chłopaki, że kibice wybaczają im porażki, ale my nie będziemy im wybaczać. Chcemy żeby zawsze wygrywali, aby Polacy wychodzili z hal szczęśliwi.
Szary Wilk napisał(a):I ciekawi mnie, dlaczego, do tej pory pewniak w składzie - Jegor Kliuka, rozpoczął na ławce.
kanimo napisał(a):Zwrociliscie uwage jaka Fabie ma pociagla twarz.
maciek805 napisał(a):Panowie macie jakiś streaming ?
astronauta napisał(a):Wiśniewski na środku to pomyłka jak na razie. O, zmiana.
batmanowski napisał(a):Drzyzga zero pokory. Jak zmienił trener Drzyzgę i wszedł Muzaj to miał wielkie pretensje do trenera. Szkoda gadać. Za to cwaniactwo może kiedyś wyleci. Jeszcze ta jego cwaniacka mina.
kibic_siatki napisał(a):Bez N'Gapeth-a atak Francuzów wygląda słabo. Nasza gra w I-szym secie wyglądała nieźle.
Powrót do Polskie reprezentacje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Noworoczny i 3 gości