Aranger napisał(a):http://www.sport.pl/siatkowka/56,64948,22798989,siatkowka-leon-cieszy-sie-ze-zlota-ale-i-dementuje-slowa-managera.html U mnie Wilfredo zapunktował ponownie tą wypowiedzią.
niepoinformowany napisał(a):Kończę więc tę jałową dyskusję, jak ktoś chce wierzyć, że Szalpuk czy Śliwka to ratunek na poziom międzynarodowy to gratuluję optymizmu. Razi mnie jednak umniejszanie Bednorza, gdzie chłopak pokazuje się lepiej niż jego konkurent rok temu.
niepoinformowany napisał(a):Z jakiegoś powodu Kurek wrócił na to przyjęcie. Ten mecz z Modeną, który był u siebie i tak wyraźnie przegrany, ma być jakimś wyznacznikiem? Zresztą z jakiegoś powodu Szalpuk w Skrze "był", z czego jednoznaczny wniosek, że się tam nie nadaje. Do zespołu, który z poważnym przeciwnikiem nie ugra seta. Z czym więc na poziom międzynarodowy?
Cała reszta w Skrze też byłaby 3 opcją - niczego to nie zmienia.
Śliwka i Szalpuk również nie potrafią przyjmować, więc to, że Bednorz jest kryty splendoru im nie dodaje.
Kończę więc tę jałową dyskusję, jak ktoś chce wierzyć, że Szalpuk czy Śliwka to ratunek na poziom międzynarodowy to gratuluję optymizmu. Razi mnie jednak umniejszanie Bednorza, gdzie chłopak pokazuje się lepiej niż jego konkurent rok temu.
hubert napisał(a):Jestem pewny, że z Leonem nie będzie tak fajnie jak sobie wyobrażacie. I nie chodzi o Leona a o PZPS. W Zenicie Leon gra tak galaktycznie bo ma 3 miesiące w roku wakacji. Jak wejdzie u nas do kadry to będzie nim orane wszystko włącznie z meczami towarzyskimi. W obecnej, kiepskiej koniunkturze na siatkę u nas taki Leon dla PZPSu i Polsatu to bryła złota. Jak mu nogi nie urwie to będzie presja aby grał. Włosi mają trochę rozumu i dobrze gospodarują Juantoreną. U nas będzie zajeżdżanie chłopa.
kanimo napisał(a):Ta miekkosc Fornala w ataku to wzgledna jest. Ma chlopak sporo pilek, duzo sytuacyjnych, zas jakosc wystawy na lewe Droszynskiego to maly dramat. Dokladna jest jedna na 3-4.
repres1 napisał(a):Dla Leona to nie jest problem. On na 100% angażuje się nawet w rozgrywki o Puchar Króla. Taka natura.
repres1 napisał(a):Juantorena ma 32 lata.
Leon ma 24 lata.
Noworoczny napisał(a):Dziś to jest już jednak zupełnie inny człowiek. Po pierwsze się ożenił, ustatkował. Po drugie jest już Polakiem.
Powrót do Polskie reprezentacje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Pele i 3 gości