picaporte wrote: Jak punkt 23. Punkt zdobyły Serbki w trzecim secie, bo akurat mi sie transmisja przycięła
Machabe wrote:picaporte wrote: Jak punkt 23. Punkt zdobyły Serbki w trzecim secie, bo akurat mi sie transmisja przycięła
Jeśli dobrze pamiętam Jaszewska na lewym walnęła przed siebie prosto w blok.
Adrian wrote:Przy wyniku 24:22 Skowrońska zepsuła zagrywkę, a przy 24:23 Jaszewską zablokowali.
Waldemar wrote: ... i wilczy bilet.
Waldemar wrote: Za co świderek bierze pieniądze nie mam pojęcia.
SerCos wrote:Osobiście widziałbym trenera polskiej reprezentacji w osobie - Mariusza Wiktorowicza. Ma świeże spojrzenie na siatkówkę i trzeba przyznać, że Bielsko pod jego rządami mimo różnych kłopotów i kontuzji potrafiło grać z pazurem, nie odpuszczały nic i taką reprezentację chciałbym widzieć w przyszłości.
placid wrote:przekonać Niemczyka do powrotu .
Antonella Hard Core wrote:Przed wczorajszym meczem najbardziej obawiałem sie o nasze przyjmujące i jak sie okazało słusznie bo jednak K.Kaczorowska grała lepiej tylko z zespołami niższej półki a K.Kosek z racji swojej charakterystyki nigdy nie będzie kilerem z trudnych sytuacyjnych piłek (których z takim przyjeciem bylo dużo) więc tak naprawde wczoraj mieliśmy na skrzydle tylko K.Skowrońską ( 21pkt). Jednak w życiu nie spodziewałem sie że będzie między nami a Serbkami taka przepaść na środku bloku:
B.Okuniewska i A.Bednarek-Kasza łącznie 7 punktów w tym tylko 2 blokiem a para serbskich środkowych N.Krsmanović i M.Rasić łącznie nastukały nam 27 punktów(!) w tym aż 10 blokiem. Tak naprawde Serbki nie musiały zbytnio odpalać swojej największej armaty J.Brakocević aby nas rozgromić, to jest smutne.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests