pavian wrote:To nie jest ten sam Puchar Polski co parę lub paręnaście lat temu.
Teraz a impreza chyba jest po to aby zapełnić terminarz i potrenować,sprawdzić się z innymi drużynami z poza ligi
KChudz wrote:pavian wrote:To nie jest ten sam Puchar Polski co parę lub paręnaście lat temu.
Teraz a impreza chyba jest po to aby zapełnić terminarz i potrenować,sprawdzić się z innymi drużynami z poza ligi
I uzyskać prawo gry w LM
Pele wrote:A tak swoją drogą ciekawie by były jakby PP wywalczył zespół spoza Plusligi!! Wiem że to się raczej nie zdarzy ale jakby tak było to ciekawe czy dopuściliby go do LM
Chal wrote:Pele wrote:A tak swoją drogą ciekawie by były jakby PP wywalczył zespół spoza Plusligi!! Wiem że to się raczej nie zdarzy ale jakby tak było to ciekawe czy dopuściliby go do LM
Aby zagrać w LM, zdobywca PP musi być w pierwszej 5. w najwyższej klasie rozgrywkowej.
Pele wrote:ps.
A tak swoją drogą ciekawie by były jakby PP wywalczył zespół spoza Plusligi!! Wiem że to się raczej nie zdarzy ale jakby tak było to ciekawe czy dopuściliby go do LM
Artek wrote:Powtórka sprzed dwóch lat? Fajnie by było
Ciekawe kto tym razem zawita do Będzina?
weary_skier wrote:Teraz to dopiero u rzeszowskich kibiców i działaczy apetyty na Puchar Polski wzrosną.
miedziak wrote:weary_skier wrote:Teraz to dopiero u rzeszowskich kibiców i działaczy apetyty na Puchar Polski wzrosną.
Gorzej jak Resovia nie awansuje do finałowej czwórki.
miedziak wrote:Wie ktoś coś na temat biletów? Kiedy ma się zacząć rezerwacja?
Pele wrote:No i kiedy odbędzie się losowanie do "drabinki" pucharowej??
Artek wrote:Drabinka jest z góry ustalona:
http://www.pzps.pl/PZPS/Wydzial-Rozgryw ... menty.html
Chal wrote:No i znamy już pary 1/8 i 1/4 finału PP. Już w środę odbędą się mecze Pekpol Ostrołęka - Chemik Bydgoszcz (zwycięzca zmierzy się na początku stycznia w dwumeczu z Zaksą), Trefl Gdańsk - AZS Częstochowa (Jastrzębie) oraz MKS MOS Będzin - Fart Kielce (Skra). Natomiast spotkanie AZS Olsztyn - AZS PW, którego zwycięzca zmierzy się później z Resovią, odbędzie się w innym, nieznanym mi terminie, ze względu na mecz warszawian w Pucharze Challenge z Metalurgiem Żłobin.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest