Mateusz1993 wrote:Mam nadzieję, że Juantorena w kadrze Włoch nie zagra, bo o ile Zaytsev, Lasko czy Travica coś wspólnego z Włochami mają to Juantorena jak najbardziej nie. A poza tym na pozycji przyjęcia Włosi mają spory potencjał.
Znając jednak życie pewnie dołączy, chociaż z drugiej strony, kolejny powód na nie- grał w dorosłej reprezentacji Kuby.
Mateusz1993 wrote:Przecież, takie rzeczy wie przedszkolak, wiem, jakie są zasady, jednak ciężko mi sobie Juantorene wyobrazić w reprezentacji Włoch. Takie jest moje zdanie i nikomu nie każe uważać tak samo.
GolMar wrote:Podobno Osmany Juantorena zagra w reprezentacji Włoch w Lidze Światowej. Za: http://www.inside-volley.com/wbb/index.php?page=Thread&threadID=5341
Co z reprezentacyjnym trykotem Italii?
Michał Łasko: Na obecną chwilę zrezygnowałem z udziału we włoskiej reprezentacji, muszę po prostu odpocząć, zadbać o zdrowie, rodzinę. Mam do załatwienia kilka ważnych spraw.
Lineczka wrote:A Juantorena w tym sezonie spuścił z tonu, zmęczenie i problemy zdrowotne dają o sobie znać. Nie jest cyborgiem. Nie dziwi mnie więc jego brak w reprezentacji.
krzysiu wrote:Przecież tych dwóch pierwszych przez ciebie wymienionych nie ma w kadrze.
shevcu wrote:Zajcew jest ostro na niego cięty, do tego wielu graczy ostro wypowiadało się, że dla nich on nigdy nie będzie Włochem więc po co sobie robić problem. Tym bardziej, że na przyjęciu jest kim grać.
Streeter wrote:Akurat Zajcew to się chyba nie powinien wypowiadać na temat, kto może być Włochem, a kto nim nigdy nie będzie... Równie dobrze Achrem mógłby mieć pretensje, że Gladyr chce grać dla Polski.
Return to Reprezentacje innych państw
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests