Milten wrote:Mecz to nie tylko pojedynek trenerówPo prostu Bociek, Guma i środkowi deklasuja swoich odpowiednikow z JW. Co Bernardi ma zrobic, jak Lasko nie konczy pilek?
Hirako wrote:Pakosz i Bosek pewnie już piszą wniosek o dyskwalifikacje ZAKSY ^^
Lineczka wrote:To już po Ptokach, szkoda. Klątwa Masnego?
hardy wrote:Lineczka wrote:To już po Ptokach, szkoda. Klątwa Masnego?
Żadna klątwa, po prostu Kubiak to nie Capitan America jak większość go widziała.
Kicu wrote:Pele wrote:Finał JW-ZAKSA będzie ciekawy, myślę ze zwycięzca drugiego seta wygra mecz. Bo jeśli któryś zespół będzie prowadził 2:0 to przeciwnik może być już mniej zmobilizowany. No i szykuje się ładny pojedynek Kooy - Kubiak
No przykro mi Pele, ale nie trafiłeś. Ale podejrzewam, ze nie płaczesz z tego powodu
lucass90 wrote:hardy wrote:Lineczka wrote:To już po Ptokach, szkoda. Klątwa Masnego?
Żadna klątwa, po prostu Kubiak to nie Capitan America jak większość go widziała.
A dla mnie to nadal obecnie najlepszy polski przyjmujący, tyle że siatkówka to nie piłka nożna, by wygrywać mecze w pojedynkę. Dziś na przyjęciu Zaksa miała Kooya i Ruciaka, Jastrzębie tylko Kubiaka.
Murilo0 wrote:Jaki sport jest nieprzewidywalny...Kto by pomyślał, że w ciągu kilkunastu godzin Łasko i Masny diametralnie pogorszą swoją grę. Gratulacje dla Zaksy, zagrali dziś znakomicie, jeszcze lepiej niż wczoraj.
Murilo0 wrote:Jaki sport jest nieprzewidywalny...Kto by pomyślał, że w ciągu kilkunastu godzin Łasko i Masny diametralnie pogorszą swoją grę. Gratulacje dla Zaksy, zagrali dziś znakomicie, jeszcze lepiej niż wczoraj.
Hirako wrote:Mamy w lidze dwóch światowej klasy sypaczy Michała i Gume, różnica między nimi jest jednak zasadnicza, tylko ten drugi ma sukcesy.
Murilo0 wrote:@bumbum Chyba nie chcesz powiedzieć, że te seryjnie wywalane w aut ataki na pojedynczym bloku Łaski miały miejsce również wczoraj?O niedokładnościach Masnego już nie wspomnę. Swoją drogą dziwię się Bernardiemu, że uparcie trzymał Gierczyńskiego na boisku, który ustępuje Marechalowi w ataku, przyjęciu, bloku i zagrywce.
Klugenhammer wrote:Hirako wrote:Mamy w lidze dwóch światowej klasy sypaczy Michała i Gume, różnica między nimi jest jednak zasadnicza, tylko ten drugi ma sukcesy.
Przesadziłeś. Rzeczywiście jest "klątwa Masnego" ale jest też wciąż aktualna "klątwa Zagumnego". Paweł w zeszłym roku przełamał ją połowicznie zdobywając pierwsze klubowe trofeum w karierze (PP 2013) ale Mistrzostwa Polski wciąż nie zdobył.
leeon wrote:Zaksa cały turniej wywierała presję zagrywką. Resovia tego nie robiła, stąd bloki, wybloki błędy w ataku JW.
Hirako wrote:Jednak Masny ma na koncie tylko Final Four LM przez ile to już sezonów gry w Polsce, sześć czy siedem? Zdobyczy Gumy nie chce mi sie wyliczać. Jak na zbliżoną klase różnica ogromna.
fibus wrote:Hirako wrote:Jednak Masny ma na koncie tylko Final Four LM przez ile to już sezonów gry w Polsce, sześć czy siedem? Zdobyczy Gumy nie chce mi sie wyliczać. Jak na zbliżoną klase różnica ogromna.
Z którą drużyną ma Final Four Masny ?
Murilo0 wrote:@bumbum Chyba nie chcesz powiedzieć, że te seryjnie wywalane w aut ataki na pojedynczym bloku Łaski miały miejsce również wczoraj?O niedokładnościach Masnego już nie wspomnę. Swoją drogą dziwię się Bernardiemu, że uparcie trzymał Gierczyńskiego na boisku, który ustępuje Marechalowi w ataku, przyjęciu, bloku i zagrywce.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest