Bundesliga Niemcy sezon 2008/2009
Piszcie wszystko co wiedzie o Niemieckiej siatkówce ligowej a takze klubach które będą z ligi Niemieckiej występowały w EP.
bartolina_89 wrote:a ja się z tobą nie zgodzę, bo ta drużyna ma ogromny potencjał i jestem pewnien na 90% że wywalczą kolejne mistrzostwo kraju
dreamer wrote:Moim zdaniem w poprzednim, a zwłaszcza w tym sezonie, wyraźnie daje się zauważyć wzrost poziomu meczów ligowych. Rywalizacja w Bundeslidze staje się coraz trudniejsza. Myślę, że jak ta tendencja się utrzyma, to w kolejnym sezonie a najdalej za dwa sezony, może być dużo głośniej o niemieckich klubach w europejskich pucharach niż to ma miejsce obecnie.
dreamer
niepoinformowany wrote:...Tak, na pewno jak będzie limit 3 obcokrajowców też w LM..
dreamer wrote:niepoinformowany wrote:...Tak, na pewno jak będzie limit 3 obcokrajowców też w LM..
Tak...![]()
Jestem pewien, że niemieckie zespoły będą startować coraz lepiej.
Jeżeli nie z innego powodu, to choćby kosztem włoskich klubów, które na ograniczeniu liczby obcokrajowców do 3 w LM najwięcej stracą...![]()
dreamer
Florian wrote:Czyzby dominacja Fridrichsafen powoli ustawala? SCC Berlin w polfinale wygrali z nimi 3:0 (1:1 w play) w setach lekko miazdząć ( chyba do 17 i 21 i 21).
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest