Poza tym jeszcze Japonia.
hugo napisał(a):IMHO ma hala piękne wnętrze, ale profil całkowicie lekkoatletyczny to samobójstwo dla opłacalności inwestycji. Kompletnie nie rozumiem tej koncepcji. Hala kosztowała aż 120 mln PLN, a daje dużo słabsze perspektywy niż hala w Czewie, która na siatkówkę ma pojemność o 2 tysiące i równocześnie dużo tańsza (o 50 mln zł)!
azsiak88 napisał(a):hugo napisał(a):IMHO ma hala piękne wnętrze, ale profil całkowicie lekkoatletyczny to samobójstwo dla opłacalności inwestycji. Kompletnie nie rozumiem tej koncepcji. Hala kosztowała aż 120 mln PLN, a daje dużo słabsze perspektywy niż hala w Czewie, która na siatkówkę ma pojemność o 2 tysiące i równocześnie dużo tańsza (o 50 mln zł)!
Z jednej strony dobrze, że powstała hala z prawdziwego zdarzenia dla "królowej sportu", a z drugiej strony taka hala miałaby lepszą przyszłość niekoniecznie w Toruniu. Pytanie ile imprez lekkoatletycznych zostanie tam rozegranych.
Co do kwoty, to jednak hala w Częstochowie do tej wygląda ubogo. Ale jak na kwotę ok 75 mln zł powiedziałbym, że imponująco.
bytrek napisał(a):Bo jak to ciągle mi wspominacie, t jest turniej komercyjny i liczy się kasa.
OlaMleko napisał(a):Również jestem zdumiona tym terminem. Finał turnieju w poniedziałek? To wbrew wszelkiej logice i "tradycji" siatkarskiej, nie przypominam sobie, żeby Memoriał lub inny turniej siatkarski kończył się w poniedziałek. Pewnie pochylały się nad tym tęgie głowy, ale ja tu nie widzę przewagi komercyjnej.
OlaMleko napisał(a):Również jestem zdumiona tym terminem. Finał turnieju w poniedziałek? To wbrew wszelkiej logice i "tradycji" siatkarskiej, nie przypominam sobie, żeby Memoriał lub inny turniej siatkarski kończył się w poniedziałek. Pewnie pochylały się nad tym tęgie głowy, ale ja tu nie widzę przewagi komercyjnej.
krzysiu napisał(a):Bez Toniuttiego przyjeżdżają
Ewa6 napisał(a):Czy komuś działa jakiś stream?
sop://broker.sopcast.com:3912/69068
Powrót do Polskie reprezentacje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości