dwrchuck wrote:Niestety w Challenge Cup Olsztyn trafił na Sisley Treviso. Widzi ktoś jakieś szanse?
Mate wrote:Najbardziej boję się o Andrzejewskiego, bo nie wiadomo jak wytrzyma psychicznie ten występ. No i trochę fizycznie, bo nie ma co ukrywać jest przecież najsłabszym punktem AZS-u.
Chal wrote:Mate wrote:Najbardziej boję się o Andrzejewskiego, bo nie wiadomo jak wytrzyma psychicznie ten występ. No i trochę fizycznie, bo nie ma co ukrywać jest przecież najsłabszym punktem AZS-u.
Osiołek daje radę, już jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej, przed Ruskami się nie ugiął i wg mnie radził sobie naprawdę dobrze, więc czemu miałby się przestraszyć Włochów?
Mate wrote:Chal wrote:Mate wrote:Najbardziej boję się o Andrzejewskiego, bo nie wiadomo jak wytrzyma psychicznie ten występ. No i trochę fizycznie, bo nie ma co ukrywać jest przecież najsłabszym punktem AZS-u.
Osiołek daje radę, już jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej, przed Ruskami się nie ugiął i wg mnie radził sobie naprawdę dobrze, więc czemu miałby się przestraszyć Włochów?
A czy widziałeś ten mecz na żywo?? I jak Ruskie serwowały, bo nie oglądałem tego spotkania i nie wiem. Jeżeli radził sobie z mocnymi to powinno być dobrze. Mocne mocnymi, tylko jak serwować będą Włosi![]()
.
Return to Europa - Challenge Cup
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest