zupa93 napisał(a):Włosi planują jakieś zmiany w składzie na F6? W sensie czy jedzie Osmany?
luk_m5 napisał(a):Pięknie gra Francja. Drżyjcie Brazylio i USA
Noworoczny napisał(a):Niedawno mówiłem, że poziom by nie spadł, gdyby poszerzyć elitę o 4 zespoły. Dziś oglądałem mecz Argentyna - Belgia i chciałem Was przeprosić. Wprowadziłem Was w błąd.
kibic_siatki napisał(a):Francuzi zagrali przynajmniej o klasę lepiej od Bułgarów. Mają też słabe strony- Rouzier jest tak samo słaby psychicznie tak jak grał w Zaksie. To dobry zawodnik, natomiast w trudnych sytuacjach wszystko i tak jest kierowane do małego N'gapeth-a i jak on ma problemy, to drużyna też. Bardzo dużo też dał Le Roux- wypracowana kilku punktowa przewaga w 2 pierwszych setach, to głównie jego zasługa na zagrywce. Niski Toniutti radzi sobie na piłkach wrzuconych w siatkę, na bloku tez potrafi coś ugrać.
Bułgarzy głównie swoje szanse upatrywali w "pomyłkach" własnych sędziów liniowych, bo na reaktywację Nikołowa to raczej nie mogli liczyć.
W sumie to dla nas dobrze, że jadą na F6 Francuzi, bo prawdopodobnie wyrzucą z półfinału kogoś z dwójki: Brazylia, USA.
Murilo0 napisał(a):Kim jest The Rock?
kibic_siatki napisał(a):Mają też słabe strony- Rouzier jest tak samo słaby psychicznie tak jak grał w Zaksie. To dobry zawodnik, natomiast w trudnych sytuacjach wszystko i tak jest kierowane do małego N'gapeth-a i jak on ma problemy, to drużyna też.
Bardzo dużo też dał Le Roux- wypracowana kilku punktowa przewaga w 2 pierwszych setach, to głównie jego zasługa na zagrywce.
Z tymi Bułgarami to spokojnie. Niech wywalczą elitę najpierw jak Francuzi sportowo. W następnym sezonie daję głowę na pniak, że ich pogromcami w walce o elitę będą Niemcy i koło się toczy.
Edyta napisał(a): Jak zaczną kombinować z pozostawieniem Rosji to muszą jeszcze kogoś dołączyć, bo rzeczywiście 9 zespołów to bzdurny kalendarz.
Obecność Rosji i Niemiec w tej elicie to skandal. Abstrahując od tego, 12 zespołów w elicie to za dużo. Teraz druga dywizja już kompletnie będzie pozbawiona ciekawych drużyn.estril1992 napisał(a):http://www.reklama konkurencyjnego serwisu.pl/siatkowka/533675/fivb-uratuje-rosje-przed-spadkiem-i-powiekszy-elite-ligi-swiatowej-2016?utm_source=wp&utm_medium=news&utm_campaign=wp_siatkowka
Pod zalinkowanym artykułem przyrównuje się Rosję do córki sołtysa.Guilder napisał(a):No nic, trzymam kciuki za rzecz mniej prawdopodobną od wygrania szóstki w totka dwa razy pod rząd: Rosja powtarza swój tegoroczny występ w 2016. Ale będzie FIVB musiała wtedy kombinować.
Powrót do Liga Narodów (dawniej LŚ)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości