Artek1967 napisał(a):to są nasze rezerwy... najblizsze pierwszej reprezentacji. Zresztą sporo z nich już w pierwszej grało.
chemical_brother napisał(a): więc co do zasady powoływanie kadetek nie jest takim głupim pomysłem, szczególnie że dziewczyny szybciej dojrzewają, więc szybciej przestają odstawać fizycznie.
Artek1967 napisał(a):chemical_brother napisał(a): więc co do zasady powoływanie kadetek nie jest takim głupim pomysłem, szczególnie że dziewczyny szybciej dojrzewają, więc szybciej przestają odstawać fizycznie.
Jest to jeden z głupszych pomysłów jaki słyszałem. Szybciej dojrzewaja?? zbierając lanie od Grecji i Izraela? Niech dziewczynki pograja sezon lub dwa w podstawowym składzie jakiejś druzyny pierwszoligowej (jesli się załapią) to wtedy dojrzeją, a nie będa sie błaźnic w reprezentacji, że odniosły ogromny sukces ogrywając Gruzję! ja pier..... toz to prawie Mistrzostwo Świata! i okolic chyba....
SerCos napisał(a):Jednym słowem -> masakra. Żeby nie potrafić dociągnąć piłki w strefę ataku na 1-3 metr to siatkarskie przedszkole. Brakuje w tej kadrze dwóch, trzech doświadczonych zawodniczek od których mogłyby się uczyć te grające w LE.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości