niepoinformowany wrote:Dziś zaczął się nowy sezon, a na forum cisza.
niepoinformowany wrote:Dziś zaczął się nowy sezon, a na forum cisza.
niepoinformowany wrote:O 17:30 Kazań gości Dynamo Moskwa. Mecz powinien być do obejrzenia tutaj: http://tvstart.ru/chempionat-rossii-muzhchiny-zenit-dinamo-msk
niepoinformowany wrote:Czy jest jakaś strona z aktualnymi składami wszystkich drużyn?
Aranger wrote:Z tego co widzę, Superligę można oglądać też na Laoli.
Btw. działają wam normalnie streamy z aktualnie trwających meczów na tvstart.ru ? Bo u mnie się totalnie nie da oglądać.
Aranger wrote:Zastanawiam się, czy Dynamo wyjdzie tutaj w którymś secie z 20 punktów. Jak Zenit utrzyma ten poziom zagrywki, to chyba jednak nie ma szans.
Aranger wrote:Zabrzmi jak banał, ale naprawdę zatrważająca jest skala przewagi Zenitu Kazań nad resztą ligi - pojechali po swoim "najgroźniejszym" rywalu w lidze jak po jakimś najsłabszym zespole z ligi.
drukjul wrote:Przewaga rzeczywiście kolosalna - 42:28 w punktach zdobytych atakiem, 8:1 w asach serwisowych.
Aranger wrote:drukjul wrote:Przewaga rzeczywiście kolosalna - 42:28 w punktach zdobytych atakiem, 8:1 w asach serwisowych.
Masz gdzieś statystyki ? Bo na volleyservice nie widzę.
PJ_volleyball wrote:Vlasov, Volkov, Kliuka, naprawdę fajnie się to ogląda. Szkoda, że Poletaeva nie ściągnęli.
GolMar wrote:Dziś starcie określane hitem - Zenit podejmie Biełgorod. Po laniu, jakie Zenit dał Moskwie w pierwszej kolejce, może dziś dowiemy się, czy dystans dzielący mistrzów Rosji od reszty drużyn jest ogromny, czy tylko bardzo duży(cytując klasyka pd Bicza Bożego
)
StanLee wrote:
Świetnie gra też Nikita Aleksiew(Aleksijew?).
StanLee wrote:Ale ten Polietajew robi rzeź na razie.![]()
Wiadomo było, że to najbardziej utalentowany atakujący młodego pokolenia na świecie, tak jak wiadomo, że aż tak dobrze z czasem jego statystyki nie będą wyglądać, ale chyba Rosjanie mają (nowego) lidera reprezentacji na lata.
Murilo0 wrote:Za mały jest na to. Jak zacznie grać non-stop w klubie i reprezentacji zniszczą go kontuzje, tak jak Wlazłego swego czasu.
drukjul wrote:Mistrz olimpijski z Londynu Aleksiej Wołkow
andrevb wrote:Dziwne że w polskich mediach nic sie o nim nie mówi. Ja osobiście jestem już od dłuższego czasu zachwycony tym Polietajewem i tylko miałem nadzieje że opuści zenit, który go hamuje. Jak dla mnie najlepszy na świecie atakujący, aż chce się oglądać:)
SerCos wrote:W Surgucie na ataku gra Aleksander Czefranow, a Petar Krsmanović to środkowy, który często był powoływany do reprezentacji, a w zeszłym roku grał w argentyńskim UPCN.
Bazinga wrote:zreszta jak sam patrze na te sklady chocby surgutu to polowa to dla mnie anonimy
kolo rodiczewa na przyjeciu kilil ursow. zeszly sezon w tiumieniu no to
na bombie jakis serb petar krsmanowic, tez pierwsze slysze
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests