madlark napisał(a):kevinpsb napisał(a):hubert napisał(a):Ten Tietiuchin którego ja widziałem ma 37 lat...
Czy aby na pewno 37? Ktoś o większej wiedzy jest wstanie to zweryfikować...?
37 skończy 23 września
kevinpsb napisał(a):madlark napisał(a):kevinpsb napisał(a):Czy aby na pewno 37? Ktoś o większej wiedzy jest wstanie to zweryfikować...?
37 skończy 23 września
Nie pytałem o dane z wikipedii... Jesteś sobie wstanie za poprawność tych danych dać sobie rękę uciąć?
Pytam po prostu o datę jego urodzenia, bo miałem okazję usłyszeć z dość wiarygodnego źródła ale jednak plotkę o tym że data jego urodzenia jest nieco inna niż ta którą ten zawodnik posiada w dowodzie... Oczywiście to plotka i może nie być w tym ani grama prawdy, ale sama informacja wydaje się dość ciekawa.
pawel_wawa napisał(a):Swoja droga oskarzanie jednego z najwybitniejszych zawodników w historii siatkówki od tak sobie o sfałszowanie daty urodzenia jest chyba nie ten tego w przypadku osoby majace iles tam tysiecy postów na najwiekszym forum siatkarskim w Polsce? Facet 20 lat gra na najwyzszym poziomie od wieku juniora nie jest to zaden no-name z Afryki Wschodniej.
Dawaj twarde dowody kawa na ławe albo zamilcz i nie insynuuj . Twarde dowody a nie jakies ploty zasłyszane przy piwie. Kto tak twierdzi i czy ma na ten temat jakiekolwiek dowody.
kevinpsb napisał(a):pawel_wawa napisał(a):Swoja droga oskarzanie jednego z najwybitniejszych zawodników w historii siatkówki od tak sobie o sfałszowanie daty urodzenia jest chyba nie ten tego w przypadku osoby majace iles tam tysiecy postów na najwiekszym forum siatkarskim w Polsce? Facet 20 lat gra na najwyzszym poziomie od wieku juniora nie jest to zaden no-name z Afryki Wschodniej.
Dawaj twarde dowody kawa na ławe albo zamilcz i nie insynuuj . Twarde dowody a nie jakies ploty zasłyszane przy piwie. Kto tak twierdzi i czy ma na ten temat jakiekolwiek dowody.
Ale byś się zdziwił...
pawel_wawa napisał(a):I w gruncie rzeczy nalezałoby np zmienic po latach kolejnosc na jakiejs juniorskiej czy kadeckiej imprezie?
Noworoczny napisał(a):Kto wie, kto wie. Być może mistrzem olimpijskim jednak jest Brazylia. Po wywiadach udzielonych przez preparatore atletico sowieckiego sportu reprezentacja tego kraju została w całości wykluczona z zimowych igrzysk. Czekamy na podobną decyzję latem za dwa lata.
https://youtu.be/nHSZ1zdHt_Q
Film w lendłydżu, ale łatwym. Warto obejrzeć cały, bo niezły.
Powrót do Igrzyska Olimpijskie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość