Mateja napisał(a):Pozostaje również kwestia tego, że nc+ ma jeszcze przez sezon piłkarską Ligę Mistrzów, a spotkania siatkarskiej w ostatnich latach z nią kolidowały.
Aershis napisał(a):Mateja napisał(a):Pozostaje również kwestia tego, że nc+ ma jeszcze przez sezon piłkarską Ligę Mistrzów, a spotkania siatkarskiej w ostatnich latach z nią kolidowały.
Jesteś pewny? Całą Ligę Mistrzów piłkarzy bierze od przyszłego sezonu Polsat. Na logikę nie wygląda na to, żeby owa miała być transmitowana również w nc+
podobno Boruch był poważnym kandydatem do reprezentacji na ME.
A ktoś wie o co chodziło z klubem kibica, że Oliva im zwracał uwagę?ksjw90 napisał(a):podobno Boruch był poważnym kandydatem do reprezentacji na ME.
Dwa niesamowite dowcipy w jednym zdaniu:
- Boruch w reprezentacji
- Boruch na ME
![]()
![]()
![]()
![]()
A ktoś wie o co chodziło z klubem kibica, że Oliva im zwracał uwagę?
ksjw90 napisał(a):A ktoś wie o co chodziło z klubem kibica, że Oliva im zwracał uwagę?
Nie wiem, ale podobno Klub Seniora JW jest w konflikcie z klubem i zaprzestał wyjazdów na mecze wyjazdowe JW. Przynajmniej na meczu w Olsztynie ich nie było.
Poza tym, jeśli nie wiesz o co chodzi, to proponuję się nie wypowiadać.
ja123 napisał(a):drogi wodzislawianinie ksjwzabcd900, są sprawy o których kibic nie zrzeszony nie koniecznie musi wiedzieć. Jeżeli był protest to był, na kij drążyć temat? ja wiem, że dla Ciebie sprawa "kolorkow" nie jest ważna, ale dla.prawdizwych kibicow jest, wiec nie wiem skąd te złośliwości z twojej strony, zdaje sobie sprawę że tego nie zrozumiesz ale postaraj się chociaż.
ps: nie jestem, nie byłem i nie będę w KK z Jastrzębia ani żadnego innego
Powrót do Europa - Liga Mistrzów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości