Tomasz Kusior w Lublinie medyczny transfer
![Laughing :]](./images/smilies/icon_lol.gif)
kibicsiatkowki wrote:Już dwie drużyny, które się wzmacniały odpadły - Lublin i Białystok. Niech zwycięży prawdziwa sportowa rywalizacja i sport! Trzymam kciuki za drużyny, które nie wzmacniały się za pomocą mocno naciąganych transferów medycznych!
aziente wrote:doprawdy nie wiem, jak to skomentować, za tym stoją takie przekręty i pieniądze, że się w pale nie mieści. Łukasz Wiese zagra sobie w Głogowie, Semeniuk w Kluczborku. To tylko wierzchołek góry lodowej, im wyżej tym większe pieniądze wchodzą w grę, warto wspomnieć, że propozycje takich gierek mieli również Jungiewicz, Pietkiewicz czy Dobrowolski. I to nie tylko na poziomie walki o pierwszą, ale i o drugą ligę (np Tomek Józefacki). Przykre.
kibicsiatkowki wrote:Całe szczęście oglądałem zmagania bardzo mocnych grup 5 i 6. Żadna z tamtych drużyn nie wzmacniała się nikim a rywalizacja stała na bardzo wysokim poziomie! Od dziś 6 drużyn zaczyna zmagania, zobaczymy co tam się wydarzy.
aziente wrote:doprawdy nie wiem, jak to skomentować, za tym stoją takie przekręty i pieniądze, że się w pale nie mieści. Łukasz Wiese zagra sobie w Głogowie, Semeniuk w Kluczborku. To tylko wierzchołek góry lodowej, im wyżej tym większe pieniądze wchodzą w grę, warto wspomnieć, że propozycje takich gierek mieli również Jungiewicz, Pietkiewicz czy Dobrowolski. I to nie tylko na poziomie walki o pierwszą, ale i o drugą ligę (np Tomek Józefacki). Przykre.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest