panoptico wrote:johnnyrotten wrote:
ZabawneSkra z tym rozgrywającym, który nie gra na lewe skrzydło i jest niedokładny nie ma szans przeskoczyć Zawiercia ani Jastrzębia. O Zaksie już nie wspominam. Warszawa również jedną szóstką i z takim natłokiem meczów się zamęczy i nie będzie na podium.
Ale wiesz, że Skra z tym rozgrywającym wygrała już tytuł, a Zaksa w ostatnim sezonie tego dokonała gołą szóstką + Szymurą?
barti522 wrote:Pojutrze grają z Zaksą, może tam uda im się zagrać na 100%
johnnyrotten wrote:Po trzecie Warszawa ma przeciętnego rozgrywającego
panoptico wrote:Uwielbiam te komentarze o Łomaczu albo Piechockim w Skrze. Że niby z nimi się nic nie da ugrać. Mając w pamięci rozgrywki 17/18, gdzie ci panowie wygrali ligę, i o ile mnie pamięć nie myli grając w play-off na bardzo dobrym poziomie.
Za to Jastrzębie oczywiście jest wielkim faworytem, a to, że w meczu z poważnym rywalem gra kompromitująco słabo to już tylko szczególik.
DuszanKubica wrote:
Nie smieszkujmy! Z Zaksą wszyscy grają na 25% wiemy to wszyscy i żadna to wielka tajemnica.
barti522 wrote:DuszanKubica wrote:
Nie smieszkujmy! Z Zaksą wszyscy grają na 25% wiemy to wszyscy i żadna to wielka tajemnica.
Suwałki na 100% zagrają mówię CiTak dla odmiany skoro dziś tylko na 70%.
DuszanKubica wrote:W Finale dla odmiany Kędzierzyn grał na 50%.
DuszanKubica wrote:barti522 wrote:DuszanKubica wrote:
Suwałki na 100% zagrają mówię CiTak dla odmiany skoro dziś tylko na 70%.
Nie nie, nie ma takiej opcji.
panoptico wrote:Uwielbiam te komentarze o Łomaczu albo Piechockim w Skrze. Że niby z nimi się nic nie da ugrać. Mając w pamięci rozgrywki 17/18, gdzie ci panowie wygrali ligę, i o ile mnie pamięć nie myli grając w play-off na bardzo dobrym poziomie.
Za to Jastrzębie oczywiście jest wielkim faworytem, a to, że w meczu z poważnym rywalem gra kompromitująco słabo to już tylko szczególik.
barti522 wrote:Duszan Przyjacielu, rzec można nawet, że my oba, jak wątroba.
johnnyrotten wrote:Skra oprócz słabych punktów w szóstce nie ma też (oprócz Hubera) wartościowych zmienników. Pięciosetówki z Katowicami i Lubinem pokazały, że nikt klękał przed wielkim Bełchatowem nie będzie, podobnie jak nikt nie boi się już Rzeszowa. Mówiąc po koszykarsku - to jest już koniec dynastii i ery Wlazłego. Niby są dobrzy gracze, ale coś tu nie pasuje.
A co do play-off, to rozstawienie wyższe będzie miało Jastrzębie, bo gra stabilnie ze słabszymi i średnimi ligowcami, w przeciwieństwie do Skry. To, że zawodzi w meczach na szczycie, to już inna sprawa. W każdym meczu do zgarnięcia są 3, 2, 1 lub okrągłe 0 punktów i mnożenia przez 7 za zwycięstwo z faworytem. Skra już pogubiła 3 punkty, a to dopiero trzy kolejki za nami. Będzie gubić dalej i nie mam co do tego wątpliwości.
Son wrote:Warszawa grała z dwoma najgorszymi zespołami i beniaminkiem. Zwycięstwo to był obowiązek.
Ciężko jeszcze cokolwiek powiedzieć, czy są lepsi od chociażby Jastrzębia. Czekam na ten mecz, bo dla mnie starcie JW z Zaksa było do przewidzenia. Tu sprawa otwarta.
johnnyrotten wrote:Czarni na razie bardzo słabo w przyjęciu i Bydgoszcz odjeżdża.
Gil bardzo ciekawy, szybko grający wariat. Szkoda go na ławkę, może za rok wróci do Olsztyna.
TommyLeeJones wrote:Dla mnie Radom nie jest żadnym faworytem trwającego pojedynku. Do znudzenia będę powtarzał, że to źle skomponowana ekipa.
Aranger wrote:Myślicie, że Szerszeń ma szansę zakręcić się koło kadry przez najbliższe 2-3 lata ? Obiecujący początek sezonu.
Aranger wrote:Myślicie, że Szerszeń ma szansę zakręcić się koło kadry przez najbliższe 2-3 lata ? Obiecujący początek sezonu.
johnnyrotten wrote:Aranger wrote:Myślicie, że Szerszeń ma szansę zakręcić się koło kadry przez najbliższe 2-3 lata ? Obiecujący początek sezonu.
Nie, bo ma za mocną zagrywkę
Users browsing this forum: Fozgen79, skrowiec, Szampon093, Vilgefortz and 66 guests