Szczerze? Wkurza mnie to, bo jest na rynku kilku lepszych trenerów niż Cretu - no ale oni zaksy nie prowadzili

Realnych? Chyba nie ma(choć $$$ mogłyby Tillie skusić). Realnie Cretu to dobra opcja, PR-owo koszmarna.WysokiPortorykanczyk pisze: ↑15 maja 2022, o 16:48 A są jakieś ciekawsze opcje do wzięcia od Cretu? Nie sądzę.
Nom, właśnie zmierzam do tego, że debilizmem by było wzięcie jakiegoś Medeiego czy Giulianiego, bo ludzie w internetach będą sobie żartować - zamiast typa, który za tydzień klepnie IMHO potrójną koronę i jest w zasięgu.Vilgefortz pisze: ↑15 maja 2022, o 17:02 Realnych? Chyba nie ma(choć $$$ mogłyby Tillie skusić). Realnie Cretu to dobra opcja, PR-owo koszmarna.
Za wszystkimi sukcesami Zaksy stali już Deroo, Toniutti, Zatorski, Świderski a teraz Brandt z Pietrzakiem.
Zgadzam się w pełni. Ale mam zawsze na uwadze że siatka to gra zespołowa i cała drużyna jest autorem sukcesu wraz z trenerem którego reakcje w czasie meczu będą dobre. W jastrzębskim za bardzo zaufali w tercet francuski... Fornal miał dużo dobrych meczów a w zasadzie setów, Szymura też choć mało wykorzystywany a zamiennik w postaci Hadravy to był strzał w dziesiątkę . No cóż Zaksa zagrała cała, jastrzębski tylko w połowie.kamil1999 pisze: ↑15 maja 2022, o 17:57 Za wszystkimi sukcesami Zaksy stali już Deroo, Toniutti, Zatorski, Świderski a teraz Brandt z Pietrzakiem.
Z Zaksą jest trochę jak z Resovia. W Resovii zawsze się szuka kozła ofiarnego w postaci jednej czy dwóch osób(Kowal, Drzyzga, Rossard, Gruszka), natomiast w Zaksie jest odwrotnie i wielu kibiców, chce znaleźć tego kto stoi za sukcesem:)
Zarówno sukcesy jednych jak i porażki drugich mają wielu ojców. Nie splycałbym jednego i drugiego tematu do paru nazwisk.
podrzuć link
https://twitter.com/Jakub110Jakub/statu ... 3578995712
Po angielsku. O ile dobrze kojarzę, to kiedyś papa Drzyzga wspomniał, że niby nie było żadnych problemów z komunikacją z zespołem, ale wiadomo, że ten jego angielski to raczej taki podstawowy.
Trochę zabawnie będzie wyglądać jak przyjdzie i prezes go gdzieś w połowie sezonu wywali bo przegrali 3:1 z Zajdą czy coś.
Lepszy byłby Mendez chyba