SevenUP wrote:Łódź ma w tym sezonie mocny team i chyba bardziej przekonujący niż choćby Impel. Z pewną Ściurką w przyjęciu, przyzwoitą Sieczką no i Wojtowicz w dobrej formie. O Popovic chyba wiele nie trzeba pisać. A jeszcze z Belgijką na libero, w przyjęciu powinno być bardzo dobrze.
A co do dzisiejszego spotkania całkiem dobry mecz Łyszkiewicz, trochę szarpała w przyjęciu, ale mam nadzieję że będzie grać w 6.
SevenUP wrote:Klub sprzedaje Sawicką i kupuje... Zenik.
phil wrote:A w Legionowie mamy kolejną kontuzję, tym razem trafiło na libero - Kasię Wysocką. Mam nadzieję, że w obliczu tych kontuzji trener da szansę Justynie Antosiewicz, która powinna zastąpić grającą fatalnie na ataku Piątek.
phil wrote:Nie mówię, że kontuzja libero ma coś do zmiany atakującej. Chodziło mi o to, że jest jedno wolne miejsce w meczowej "12" (ostatnio na parkiet wyszło 11 zawodniczek). Antosiewicz grała w ubiegłym roku w SMSie Sosnowiec i podczas kwalifikacji do ME, więc chyba jest jedną z bardziej obiecujących zawodniczek młodego pokolenia. (Wcześniej też na ME i MŚ kadetek)
Wiem jak wygląda przyjęcie Legionovii, ale spójrz na jakim procencie skuteczności gra Piątek ("trochę" słabo jak na atakującą).
akukuk wrote:Atom ostatecznie wygrywa z Impelem 3:2. W mojej opinii ten mecz zakończyłby się zdecydowanie szybciej, gdyby Micelli jakoś zareagował zmianami za fatalnie spisujące się w ataku Leys i Kaczorowską (odpowiednio 13 i 18% w ataku, obie zdobyły po 6 punktów w trzysetowym spotkaniu - dramat!).
Return to Liga Siatkówki Kobiet
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests