Typujemy dalej
Czekam na wasze opinie i typy :
Zaległy mecz:
SMS PZPS Spała - KPS Siedlce 0:3
Mimo dobrych dwóch spotkań młodzieży ze Spały wydaje mi się że na tą chwilę Siedlce są poprostu rozpędzone i nie powinny mieć problemów w tym spotkaniu. Ciekawy jestem podejścia trenera Chwastyniaka do tego spotkania ale chyba jak idzie to niema co ruszać i eksperymentować
11 kolejka PLS :
BAS Białystok - Visła Bydgoszcz 1:3
Białystok po bolesnej porażce w Nowej Soli napewno będzie chciał poprawić się przed własną publicznością przed którą gra zdecydowanie lepiej niż na wyjazdach. Wyczuwam wyrównanego spotkania ale z przewagą w końcówkach drużyny Masnego która potrafi puścić rękę w ważnych momentach.
Anioły Toruń - CHKS Chełm 0:3
Chełm od początku sezonu kroczy po swoje i uważam że przystankiem w zdobywaniu punktów napewno nie będzie Toruń . Drużyna Stelmacha wzmocniła się na ataku ale jeszcze chwilę musi potrwać żeby się zgrał z rozgrywającym , chociaż bardziej do niego pasuje mi Walawender który gra trochę wolniej i wyżej .
Olimpia Sulęcin - BBTS Bielsko Biała 0:3
Bielsko jeżeli chce myśleć o dobrym rozstawieniu w play-off musi zacząć regularnie punktować i napewno ich na to stać. Z kim jak nie z Sulecinem który w mojej ocenie nie złapie już żadnego oczka do końca rundy.
MCKiS Jaworzno - Czarni Radom 1:3
Radom powoli wchodzi na tory jakie by sobie niektórzy życzyli, chociaż wydaje się że Kluth który miał rozstrzelać tą ligę narazie nie dojeżdża . Tak to nie wygląda , i całe szczęście że nie wygląda że przychodzi gość z zaksy i myśli że będzie sobie na luzaku latał nad wszystkimi . PLS1LIGA to nie jakieś ogórkowe zagraniczne ligi . Jaworzno zaczyna trochę spadać wysokich lotów chociaż zawartość punktów w tabeli napewno ich satysfakcjonuje.
Mickiewicz Kluczbork - Astra Nowa Sól 1:3
Wiary po 3 zwycięstwach zawodnikom trenera Copa napewno nie zabraknie przed tak ważnym meczem jak ten. Kto przegra to spotkanie za 3 pkt spada pod czerwoną kreskę . Prezes/Trener drużyny z Kluczborka napewno nie śpi spokojnie , chociaż zawodnicy myślę że jakoś mocno nie przeżywają patrząc nawet po zdjęciach z meczu.
Lechia Tomaszów Mazowiecki - Avia Świdnik 3:1
Druzyna z Tomaszowa szczególnie u siebie wydaje się być mocna, jeżeli zagrają mądrze i odpali Musiał to nie powinni mieć problemów ze słabo wyglądającej ostatnio drużynie ze Świdnika.
AZS AGH Kraków - SMS Spała 3:1
Bardzo ważne spotkanie dla zawodników trenera Kabackiego, jeżeli zgubią punkty ze Spała mogą mieć ciężko wygrzebać się nad czerwoną kreskę . Myślę że na to spotkanie jak i na każde inne zawodnicy z Krakowa będą przygotowani taktycznie i przechyla szale zwycięstwa na swoją korzyść co da im jeszcze światełko w tunelu.