dyletant wrote:Pierwsza porażka Lube, Perugia po tie breaku, ale prawdopodobnie Vital będzie mógł sobie pozwolić na kolejne porażki, bo dzisiaj wygra, jest 12:9
Edit. No i koniec 15:10
10 to będzie liczba Nimira, bo najpierw miał 10 asów teraz zebrał 10 czap. Wygrana Milanu tym cenniejsza, że grali bez Petricia.
A jak na ironię Rychlicki zagrał dziś najlepszy mecz od kiedy jest w Cucine.
Lynn wrote:Przed chwilą w Prawdzie Siatki był wywiad z managerem Bartka i nie jest tak źle. Badania w tym rezonans megnetyczny nic nie wykazały. Występ przeciwko Perugii niewykluczony.
ogorek22 wrote:Podrzuci ktoś stream do meczu Modeny z Sorą?
Nie liczyłbym na to. Podobno teoretycznie mógłby zagrać, ale nie zagra, bo w dzisiejszym meczu z Perugią w którym Monza ma małe szanse na uszczknięcie punktu faworytom sam trener Monzy woli go oszczędzać.
ogorek22 wrote:Podrzuci ktoś stream do meczu Modeny z Sorą?
ciorny17 wrote:Modena bez Bednorza dzisiaj.
WysokiPortorykanczyk wrote:A Nimir zaledwie 19 pkt przez dwa sety z Rawenną.
dyletant wrote:Czemu Padva pauzuje już drugą kolejkę?
Lynn wrote:Perugia też wygrała swój ćwierćfinał i zdobyła w sumie 15 pkt zagrywką
skysplif wrote:Posiada ktoś informacje na temat Luisa Tomasa Sosy? Pierwsze raz widzę w akcji tego zawodnika
ciorny17 wrote:Piazza z tym graniem bez drugiego środkowego sabotuje. I Clevnot i Gironi i Petrić chociaż raz w rotacji grają jako środkowy.
skysplif wrote:Posiada ktoś informacje na temat Luisa Tomasa Sosy? Pierwsze raz widzę w akcji tego zawodnika
WysokiPortorykanczyk wrote:Oglądam od trzeciego seta i niesamowicie zdziwiłem się, widząc Michieletto na parkiecie, ale tak jak pisałem, to jest najbardziej utalentowany chłopak z tej złotej, włoskiej ekipy - i nie dziwi mnie, że w wieku 18 lat jest w stanie grać na takim poziomie. I nie dziwią mnie opinie Bernardiego.Piorunujące wrażenie robi co on może grać za te 4-5 lat.
WysokiPortorykanczyk wrote:Ja takiej kombinacji (lewa ręka, 205 cm wzrostu, świetna technika) na przyjęciu sobie w ostatnich latach nie przypominam. Bo kto?
Lynn wrote:Monza - Cisterna 3:1 (22:25, 25:19, 25:17, 25:21)
Bartek 21 pkt (18 pkt w ataku, 1 w bloku, 2 w zagrywce), 18/30 w ataku (3 razy zablokowany, 2 błędy)
Ciekawy rozkład w ataku - Dzavoronok 48 ataków, Bartek 30, Louati 12
Rawenna w tym momencie przegrywa miejsce w playoffach po 15 meczach jednym setem.skysplif wrote:Jaki ścisk w tabeli. Drużyny z miejsc 2-5 dzielą 2 punkty różnicy, natomiast drużyny z miejsc 6-10 wszystkie drużyny mają po 18 punktów. To pokazuje poziom rozgrywek.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests