Kamil92 wrote:To co w takim razie z Russellem? Moim zdaniem Zaytsev przyjmuje dobrze, ale chyba nie na tyle dobrze, żeby grać obok Aarona w składzie.
krzysiu wrote:Lanza przewidywany chyba do Lube albo Werony. Widać dużo przetasowań wewnątrz ligi. Podobno Fei ma tez iść do Copry - czyli emeryci +Kuba
Aranger wrote:Ciekawe, czy jeżeli Zaytsev faktycznie trafi do Perugii, to w reprezentacji również zagra na przyjęciu.
StanLee wrote:Coraz więcej, w obliczu znakomitego sezonu Vettoriego, i problemów zdrowotnych Lanzy, mówi się o tym, że skrzydła Włochów tworzyć będą właśnie Vettori oraz Juantorena i Zaytsev na przyjęciu
Murilo0 wrote:Czyli trzeba ćwiczyć zagrywkę w kontekście igrzysk. Jeśli się ich nie rozstrzela zagrywką to raczej będą nie do ruszenia.
Aranger wrote:Zaytsev będzie grał na swoim poziomie na przyjęciu
Jiroux wrote:Djurić w Weronie oficjalnie
szatow wrote:A teraz coś z zupełnie innej beczki(ale nie offtop!)!
Wiem, że to pytanie dość trudne, i rozmyte ale jak wygląda sytuacja włoskiej ligi pod kątem stabilizacji? To, że nastąpił ogromny renesans i i ponownie rośnie dominacja Serie A widać gołym okiem, ale czy można jakoś oszacować na podstawie, nie wiem, prognoz finansowych czy zapowiedzi, czy ta tendencja się utrzyma?
orw3ll wrote:A tak z innej beczki, nie chce mi się zakładać nowego tematu, ale czy finanse w Grecji aż tak bardzo się poprawiły, że Olympiakos stać na zakontraktowanie Agameza?
ldz wrote:Modena robi zbiórkę pieniędzy wśród kibiców, żeby w ogóle wystartować, jeśli dobrze rozumiem![]()
http://tinyurl.com/gqx8j5p
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests