Liga Mistrzów 2023/24
-
Re: Liga Mistrzów 2023/24
Fajnym zespołem do oglądania może być Tours jeżeli wystrzeli Pothron, a Tammearu utrzyma formę z Roeselare, aż się przypominają te porażki Resovii w LM za czasów Kovala z Czarnogórcami, ale szkoda, że trafili do takiej grupy, bo jednak pewnie z niej nie wyjdą.
-
Nie dzieląc skóry na żywych niedźwiedziach nieśmiało zauważam, że gdy obie polskie drużyny z pierwszego koszyka zagrają zgodnie z potencjałem, to z racji predefiniowanego rozstawienia, po planowanym zajęciu dwóch pierwszych miejsc, mają szansę spotkać się w finale a na pewno nie spotkają się wtedy wcześniej. To by było coś, gdyby polska saga (ostatnie kilka finałów +L i PP było wewnętrzną sprawą tych dwóch klubów) przeniosła się na rozgrywki europejskie.
-
Anderson w Ziraacie Ankara, tak że i tam będzie fajna ekipa.WysokiPortorykanczyk pisze: ↑19 lip 2023, o 14:28 Fajnym zespołem do oglądania może być Tours jeżeli wystrzeli Pothron, a Tammearu utrzyma formę z Roeselare, aż się przypominają te porażki Resovii w LM za czasów Kovala z Czarnogórcami, ale szkoda, że trafili do takiej grupy, bo jednak pewnie z niej nie wyjdą.
Najśmieszniejsze z tym krytykowaniem Andersona za grę w Rosji jest, że zmarnowali na niego kupę kasy, bo nic tam nie grał, więc w sumie dobra robota.- A jak pan odnosi się do krytyki, wynikającej z tego, że gra pan w kraju, który wywołał wojnę?
- Jest łatwo mnie za to krytykować. Ale nie obchodzi mnie to, jak inni to oceniają.
-
Dobrze. Chyba last tycoon jeszcze niezweryfikowany przez Zaksę. Będzie komplet.WysokiPortorykanczyk pisze: ↑19 lip 2023, o 21:17Anderson w Ziraacie Ankara, tak że i tam będzie fajna ekipa.WysokiPortorykanczyk pisze: ↑19 lip 2023, o 14:28 Fajnym zespołem do oglądania może być Tours jeżeli wystrzeli Pothron, a Tammearu utrzyma formę z Roeselare, aż się przypominają te porażki Resovii w LM za czasów Kovala z Czarnogórcami, ale szkoda, że trafili do takiej grupy, bo jednak pewnie z niej nie wyjdą.
To ciekawy transfer, aż korci się przejechać jak będą grali w KK.WysokiPortorykanczyk pisze: ↑19 lip 2023, o 21:17Anderson w Ziraacie Ankara, tak że i tam będzie fajna ekipa.
Ooo, to byłby faktycznie gruby transfer, którego chyba prawie nikt się nie spodziewał. Natomiast to na razie są tylko plotki/przecieki, więc poczekałbym na oficjalne komunikatyWysokiPortorykanczyk pisze: ↑19 lip 2023, o 21:17Anderson w Ziraacie Ankara, tak że i tam będzie fajna ekipa.WysokiPortorykanczyk pisze: ↑19 lip 2023, o 14:28 Fajnym zespołem do oglądania może być Tours jeżeli wystrzeli Pothron, a Tammearu utrzyma formę z Roeselare, aż się przypominają te porażki Resovii w LM za czasów Kovala z Czarnogórcami, ale szkoda, że trafili do takiej grupy, bo jednak pewnie z niej nie wyjdą.

W ekstraklasie:
2000/2001 - 6 miejsce
2001/2002 - 6 miejsce
2000/2001 - 6 miejsce
2001/2002 - 6 miejsce