Bartek O wrote:Najlepsza z możliwych, przynajmniej w mojej opinii. Czyli zignorowanie rosyjskiej supergwiazdy siatkówki.
Jakaż to z niego super gwiazda.

Bartek O wrote:Najlepsza z możliwych, przynajmniej w mojej opinii. Czyli zignorowanie rosyjskiej supergwiazdy siatkówki.
Aershis wrote:Bartek O wrote:Najlepsza z możliwych, przynajmniej w mojej opinii. Czyli zignorowanie rosyjskiej supergwiazdy siatkówki.
Jakaż to z niego super gwiazda.Przecież to nawet nie jest 8 w kolejce przyjmujący na grę w rosyjskiej kadrze.
Bartek O wrote:Dlatego posłużyłem się ironią.
Ale nie umniejszaj wartości sportowej Aleksieja. W składzie Sbornej na Uniwersjadę miałby realne szansę się znaleźć.
"Problemem" jest to, że Heynena bronią wyniki. Ile w tym jego zasługi, a ile faktu, że trafił na złoty okres w polskiej siatkówce jest chyba równoważne. A to, że są wyniki, to znacznie łatwiej dużej grupie kibiców (mi nie) przychodzi racjonalizowanie jego poczynań.
Noworoczny wrote:To jest wynalazek Antigi, ale widać, jak wielu graczy przejęło tę hybrydową zagrywkę i jakie spustoszenie ona czyni. Wiśniewski, Bieniek, Kwolek, Szymura, Drzyzga, chyba nawet Kubiak. Jestem przekonany, że to jest przyszłość zagrywki i w najbliższych latach będzie się to powszechnie trenować.
Noworoczny wrote:Aaa, jeszcze chciałem zwrócić uwagę, że przeciwko Polakom najlepsza para przyjmujących na świecie mecz kończyła na ławie. Nasz trzeci skład nie pozwolił im się rozwinąć na boisku.
Aranger wrote: umiejętność analizy rywala i znalezienia jego słabych punktów jest prawdopodobnie gigantycznym atutem Belga, dzięki któremu w dużej mierze nasze wyniki są takie jakie są.
JanuszzPodkarpacia wrote:Bardzo trafna uwaga co do zagrywki hybrydowej, ale warto zauważyć, że Kwolek robi to inaczej niz Wiśnia, Antiga i inni. Oni Symulują zagrywkę szybującą i wykonują mocną. Kwolek symuluje mocną i wykonuje szybującą.
JanuszzPodkarpacia wrote:Z tą najlepszą parą przyjmujących to jak na mój gust przesada.
Marcy$ wrote:Tu nie chodzi o to czy jest zla czy dobra czy najlepsza bo w formie to faktycznie czolowka....tylko o fakt ze byla ona totalnie bez formy
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Aershis wrote:Z powodu?
Return to Liga Narodów (dawniej LŚ)
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests