Igrzyska Olimpijskie - Paryż 2024
-
Re: Igrzyska Olimpijskie - Paryż 2024
Nie śledzę mega siatkówki plażowej, więc zapytam - czy serio 42 i 36-letni Hiszpanie to aż tak godny rywal, czy po prostu nasi zagrali piach?
Streeter
Streeter
-
-
Czy ma ktoś może nagrany mecz Polska - Słowenia i może udostępnić lub wie gdzie można znaleźć? Tyle kanałów sportowych i ani jednej powtórki
,,Co by było, gdyby nie było Piotra Gruszki? Otóż trzeba byłoby go wymyślić!"
Zdzisław Ambroziak
Zdzisław Ambroziak
-
Na platformie MAX jest powtorka w komentarzu Drzyzgi ze Swędrowskim. Z kolei za darmo jest na sport tvp pl
-
Norwegowie strąceni ze szczytu także na olimpiadzie - pokonali ich Niemcy po trzech setach.
Jeśli rywale Norwegów w meczu o brąz - Katarczycy lub Szwedzi - będą grać optymalnie, to też ich mogą pokonać.
Obie ekipy w tej drugiej parze półfinałowej poprzednie spotkania zagrały fantastycznie, spodziewam się przedniego pojedynku wieczorkiem.
Jeśli rywale Norwegów w meczu o brąz - Katarczycy lub Szwedzi - będą grać optymalnie, to też ich mogą pokonać.
Obie ekipy w tej drugiej parze półfinałowej poprzednie spotkania zagrały fantastycznie, spodziewam się przedniego pojedynku wieczorkiem.
elo
-
O-ho! Meczyk był przedni, tyle że jedynie w wykonaniu Szwedów.
Fajnie byłoby, gdyby jutro pokonali też Niemiaszków. Jeśli tak zrobią, zaliczą dobry uczynek.
Fajnie byłoby, gdyby jutro pokonali też Niemiaszków. Jeśli tak zrobią, zaliczą dobry uczynek.
elo
-
Jeeeest!:))))
Duda i Anna Patrycja ze złotem olimpijskim. Kosmiczne emocje w finale kobiet. Ależ się cieszę:)))
Piękna sprawa.
I bardzo dobrze. W przekroju całego przedolimpijskiego czterolecia Brazylijki były zdecydowanie najlepszą drużyną świata wśród kobiet. Takie są fakty, czy się to komuś widzi, czy nie. I tyle w temacie.
Złoto wieńczy ten wspaniały okres.
Duda... od tak dawna jej kibicuję. Pamiętam, jak zdobywała srebro MŚ U-23, jako czternastolatka (!). Potem mundiale juniorskie i złoto mundialu seniorskiego, w sumie na mistrzostwach globu triumfowała sześciokrotnie, to rekord. Teraz triumf olimpijski. I to wszystko w wieku 26 lat.
Gratulacje.
Duda i Anna Patrycja ze złotem olimpijskim. Kosmiczne emocje w finale kobiet. Ależ się cieszę:)))
Piękna sprawa.
I bardzo dobrze. W przekroju całego przedolimpijskiego czterolecia Brazylijki były zdecydowanie najlepszą drużyną świata wśród kobiet. Takie są fakty, czy się to komuś widzi, czy nie. I tyle w temacie.
Złoto wieńczy ten wspaniały okres.
Duda... od tak dawna jej kibicuję. Pamiętam, jak zdobywała srebro MŚ U-23, jako czternastolatka (!). Potem mundiale juniorskie i złoto mundialu seniorskiego, w sumie na mistrzostwach globu triumfowała sześciokrotnie, to rekord. Teraz triumf olimpijski. I to wszystko w wieku 26 lat.
Gratulacje.
elo
-
Koniec! Złoto dla Szwedów, Niemcy prawidłowo zdruzgotani w finale.
Znam tylko wynik, później muszę obejrzeć.
Super. Dobre przynajmniej tyle.
Zdruzgotana też przy okazji bzdurna do sześcianu teoria dwumetrowego blokującego ( a teraz to nawet jakoby 203 cm ), co to niby bez niego nie można wygrać ważnego turnieju jak IO.
Wiedziałem, że wcześniej czy później prawda zwycięży I tyle w tym temacie.
Znam tylko wynik, później muszę obejrzeć.
Super. Dobre przynajmniej tyle.
Zdruzgotana też przy okazji bzdurna do sześcianu teoria dwumetrowego blokującego ( a teraz to nawet jakoby 203 cm ), co to niby bez niego nie można wygrać ważnego turnieju jak IO.
Wiedziałem, że wcześniej czy później prawda zwycięży I tyle w tym temacie.
Ostatnio zmieniony 11 sie 2024, o 10:44 przez Redrick, łącznie zmieniany 1 raz.
elo
-
Myślę, że powoływanie się w tym (dyskusji nt wpływu wzrostu blokującego na sukcesy w plażówce) przypadku, czyli Ahman/Hellvig nie ma sensu. Teraz może tego nie widzimy i nie doceniamy, ale ci młodzi zawodnicy praktycznie zrewocjunizowali ten sport. Zobaczmy mecze medalowe IO sprzed 20, 16 czy 12 lat a zobaczmy co oni grają - praktycznie inna dyscyplina. W dodatku fizycznie są potwornie mocni - skoczność, szybkość, siła, zwinność jest dopracowana to takiego poziomu, że 194 cm blokującego nie wpływa na całościową ocenę pary. Przecież oni na piasku poruszają się w taki sposób, w jaki większość by im zazdrościła na hali
A kolega Ariosto pisał ciekawie i merytorycznie, do nikogo chamsko się nie odnosił. Także twoje nawiązanie słabo świadczy raczej o tobie, ale to już każdy czytający niech rozstrzygnie samodzielnie.
A kolega Ariosto pisał ciekawie i merytorycznie, do nikogo chamsko się nie odnosił. Także twoje nawiązanie słabo świadczy raczej o tobie, ale to już każdy czytający niech rozstrzygnie samodzielnie.
Resovia Rzeszów & FC Barcelona
Volleyball - something more than sport: https://www.youtube.com/watch?v=sBNxd1s ... pp=desktop
Volleyball - something more than sport: https://www.youtube.com/watch?v=sBNxd1s ... pp=desktop
-
Dobra, ty masz swoje zdanie, ja - swoje.
I proszę: bez osobistych wycieczek tylko dlatego, że mam rację.
Nie jesteś zresztą obiektywny w ocenie wspomnianego użytkownika, który non stop plótł bzdury i owszem, bywał wobec mnie chamski. Tylko dlatego, że śmiałem mieć inne zdanie niż on - i potrafiłem je uzasadnić. Oczywiście nie musisz być w tej kwestii obiektywny, jeśli nie chcesz.
A każdy z czytających, jak sądzę, już to rozstrzygnął - i coś mi mówi, że raczej korzystnie dla mnie.
Pozdrawiam.
I proszę: bez osobistych wycieczek tylko dlatego, że mam rację.
Nie jesteś zresztą obiektywny w ocenie wspomnianego użytkownika, który non stop plótł bzdury i owszem, bywał wobec mnie chamski. Tylko dlatego, że śmiałem mieć inne zdanie niż on - i potrafiłem je uzasadnić. Oczywiście nie musisz być w tej kwestii obiektywny, jeśli nie chcesz.
A każdy z czytających, jak sądzę, już to rozstrzygnął - i coś mi mówi, że raczej korzystnie dla mnie.
Pozdrawiam.
elo
-
Wow. Dzięki wielkie kolego! Nie miałem pojęcia na na stronie tvp sport są całe mcze.
,,Co by było, gdyby nie było Piotra Gruszki? Otóż trzeba byłoby go wymyślić!"
Zdzisław Ambroziak
Zdzisław Ambroziak