Głownym moim problem jest to ze zastanawiam sie nad butami zwyklymi czy wieksza cholewką .
Co do firmy ubrałem sobie Asics z tego powodu ze mierzyłem Mizuno to dwie pary mocno przeszkadzaly mi tam gdzie zagina sie gdy np kleczysz, uwieralo mnie to, bolalo, i zrezygnowalem z mizuno.
Podczas gry czesto mnie bola stopy, w zgieciu przy kostce, potrafie czasem az sie jakos zaczepic i malo nie pojsc w bok calym cialem na zgiecie w prawo w prawej nodze, nie wiem czy to chodzi o latwo kontuzjogenna kostke, fakt faktem np jakos mi czasem boli stopa w pod kostka i ucieka gdy skacze , robie szybkie manewry.
Co do Asicsow podobaja mi sie:
ASICS GEL-BEYOND 4 MT
GEL-VOLLEY ELITE 3 M
ASICS GEL-SENSEI 5
GEL-BEYOND 4
i ostatnio polecono mi Asics Gelvolley Elite 3
Zastanawiam się, może Mizuno ?? Kolega mówił ze Asics juz słabo, ze od Asicsow sie odchodzi. Ale na Mizuno w ogole sie nie znam, nie kojarze.
bbiore pod uwage kolor by byly fajne kolorystyczne, bo to tez mi jest wazne, nie wiem czy chce zwykle czy MT.. Cena to do 450 chcialbym sie wyrobic . Jakies radY? Fajne sklepy?
Na zywo nie mam jak do zmierzenia bo w Bialymstoku jest bardzo maly wybor .. takze internet

Prosze o pomoc
bartek