Przez kilka lat opisywałam mechanizm wyprowadzania pieniędzy z kasy związku, a także dokładnie z kim powiązane są firmy biorące udział w tym procederze. Pisałam jaką rolę ma w tym prezes związku, jego syn, byli i aktualni wspólnicy, a także wiceprezes i jego koledzy z ławy szkolnej. Pokazywałam dokładnie gdzie i jakie kwoty zostały sprzeniewierzone, kto i ile na tym nieuczciwe skorzystał.
slowianka wrote:Właśnie znalazłam tego bloga i chciałam się nim z Wami podzielić.
Co sądzicie o treści tego posta?
JacekAZS wrote:...Wy wierzycie Przedpełskiemu, Popce i tej całej ekipie?
No dobra, skoro "kwity" są to nic prostszego jak zrobić doniesienie do prokuratury.
Basil wrote:No dobra, skoro "kwity" są to nic prostszego jak zrobić doniesienie do prokuratury.
I właśnie dlatego są to nic nie warte pierdoły.
luck191 wrote:przeczytałem ostatnio w książce Marcina Prusa,że nasi kadeci po wygraniu medalu w Barcelonie nie pojechali na mundial siatkarski,bo PZPS nie załatwił spraw z wyjazdem,szkoda słów,ale z tego co przeczytałem bardzo ciężko harowali i mieliśmy wynik
Basil - doceniam twoje starania o zamiecenie wszystkich spraw pod dywan, naprawdę, konsekwencja godna uwagi - nie tylko na tym forum. Z jednym masz całkowitą rację - temat nie powinien znajdować się w tym dziale.
Re: Polska Siatkówka, spółka z o.o.
Postprzez mewa » 23 gru 2011, o 21:36
Zapewne dlatego, że autor nie dysponuje żadnymi dowodami. Gdyby dysponował, to mając wiedzę o przestępstwie, musiałby z nimi iść do prokuratury, bo inaczej sam popełniłby przestepstwo. A tak sobie gada tylko...
Basil wrote:... można z czystym sumieniem kontynuować dyskusję, w której nie zamierzam dalej brać udziału z uwagi na to, że jak sądzę nie posiadam odpowiedniej wiedzy aby brać którąś ze stron.
Return to Tematy ogólno-siatkarskie
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests