TommyLeeJones wrote:O ile rozumiem, że można bronić jakoś Kowala, można bronić każdego poszczególnego zawodnika ale jako całość Resovia gra słabiutko i ciekaw jestem argumentów Ignaczaka. Nie mówiąc już o tym, że ile razy oglądam ten program, tyle razy mnie nieco żenuje jego poziom. Gadu-gadu, bla-bla, przydałby się jakiś porządny znawca, który ogląda mecze, inne ligi, jest na bieżąco, umie formułować wnioski. A tu jak nie Jarosz, to Bosek albo inny "ekspert".
astronauta wrote:Ciekawy program i wątek konfliktu Kubiak-Bartman. Nie wiem co Bartman zrobił Kubiakowi, ale ten drugi dla mnie ma jakiś problem mentalny ze sobą.
Lucarelli wrote:astronauta wrote:Ciekawy program i wątek konfliktu Kubiak-Bartman. Nie wiem co Bartman zrobił Kubiakowi, ale ten drugi dla mnie ma jakiś problem mentalny ze sobą.
Od jakiegoś czasu odnoszę wrażenie, że Kubiak ma wielkie mniemanie o sobie i uważa się za wielką gwiazdę
Lucarelli wrote:astronauta wrote:Ciekawy program i wątek konfliktu Kubiak-Bartman. Nie wiem co Bartman zrobił Kubiakowi, ale ten drugi dla mnie ma jakiś problem mentalny ze sobą.
Od jakiegoś czasu odnoszę wrażenie, że Kubiak ma wielkie mniemanie o sobie i uważa się za wielką gwiazdę
krzysiu wrote:O co poszło w ich relacji ,ze kiedyś przyjaciele a teraz jakby najwięksi wrogowie?
kliki wrote:Nikt tego nie wie i z pewnością nikt się tego nie dowie.
mmb wrote:Ciągnie wilka do lasu, tfu, do Londynu
krzysiu wrote:Jak będziecie mieli czas to obejrzyjcie sobie wczorajszy Polska 2017 - ładnie tam w kilku momentach po Antidze jechał Jarosz heh
https://www.youtube.com/watch?v=HmihHZ7oM_I
Noworoczny wrote:Oglądałem po raz pierwszy to badziewie - ostatni odcinek, po meczu Zaxy w 1/2 i zapewne po raz ostatni. Goście nie powiedzieli nic, czego bym nie wyczytał wcześniej na fso. NIC. Najuważniejszym czytelnikiem naszego forum jest Drzyzi. Nieśmiało zabłysnął wiedzą, że Serniotti wygrał jako trener ligę mistrzów, czym mocno zaskoczył wszystkich pozostałych. Potem jeszcze cytował Drukjula opowiadając o karierze Włocha, jako drugiego. Kadziewicz gadał Noworocznym w temacie pojedynku Kędzierzyna z Jastrzębiem. Na sam koniec mieliśmy reportaż o szkółkach Kadzia, Cipka i Dobrowola. I tyle.
Aa, no i jeszcze wklejali nasze statystyki z Silvy - że tyle punktów nabił i w ogóle.
iti wrote:Zastanawiam sie czy jakikolwiek trener u nas mialby mozliwosc wytrzymac kilka lat, ale kiedy Stoychev, Rezende i inni przegraliby ze trzy mecze to poszliby na stos!
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests