Aquino wrote:Właśnie sobie zdałem sprawę ,że jak Reska wygra ten mecz za 3 punkty to wskoczy na 7 miejsce. Świadczy to o tragicznym poziomie środkowej warstwy +Ligi.
Lynn wrote:Nie tragicznym tylko wyrównanym. Jest duża różnica pomiędzy pierwszą czwórką, a resztą większa niż kiedykolwiek.
Resofan wrote:Akurat w tym całym dziadostwie jakie obecnie jest w Resovii, Bartman należy do zawodników do których można mieć najmniejsze pretensje. Mniejsze chyba tylko do Lemańskiego.
Wilinho10 wrote:W tej Resovii do zostawienia na przyszły sezon jest tylko Lemański, podkreślam tylko Lemański.
kibic siatkowki wrote:A co myślałeś że łatwo ograją Bydgoszcz? Bo ja nie. Generalnie duet Filip Masny vs Stern Lipiński wyjdzie im raczej na plus, ale strata może okazać się już nie do odrobienia.
pietrus72 wrote:Napisze krótko ,bo znowu mnie skrytykują pisząc głupie choćby jedno zdanie.
Nie podawałem typów w wątku, kolejny mój typ trafiony bez problemu-3-2 dla Visły. Yes!
Verdungo wrote:Tam żaden trener nie będzie chciał się pojawić
Serek jest masochistą tylko z przypadku, a nie zamiłowana - co oznacza, że się chłop nie nadaje się do tej roboty, konkretnie w tej drużynie
Users browsing this forum: barti522, dezerter, Google Adsense [Bot], Heimlock, jinx, Lucarelli, miro1905, Miszczu-xdd, starr55, suja, Vilgefortz and 53 guests