Relacje TV z meczów PlusLigi

ewa

Re: Relacje TV z meczów PlusLigi

Post autor: ewa »

Ktoś, kto interesuje się i siatkówką i piłką nożną bez wątpienia wybierze mecz Barcelona - Bayern, o 18 więcej osób mogłoby obejrzeć JW (ja wybieram Messiego ;) )
Awatar użytkownika
Koso

Post autor: Koso »

ewa pisze:Ktoś, kto interesuje się i siatkówką i piłką nożną bez wątpienia wybierze mecz Barcelona - Bayern, o 18 więcej osób mogłoby obejrzeć JW (ja wybieram Messiego ;) )
Nie zapominajmy, że o 20:30 jutro jest też mecz Modena-Trento, który czapką nakrywa tą stypę zwaną walką o brązowy medal.
Awatar użytkownika
lipton
Kontakt:

Post autor: lipton »

Dobrze zrobili, o 17:35 jest półfinał I ligi na TVP Sport, więc będzie można obejrzeć i Suwałki i JW.
II liga siatkówki kobiet - treningi dla dzieci i młodzieży - Miejska Amatorska Liga Siatkówki - http://laskovia.pl/
timshel

Post autor: timshel »

Koso pisze:Nie zapominajmy, że o 20:30 jutro jest też mecz Modena-Trento, który czapką nakrywa tą stypę zwaną walką o brązowy medal.
Może i nakrywa, ale kibice JW, czy Skry mogą mieć jednak dylemat ;) Dobrze, że miłośnikom snookera chociaż MŚ odpadły, bo ostatnio wszystko się nałożyło.
Learn to love the process.
Awatar użytkownika
Koso

Post autor: Koso »

timshel pisze:
Koso pisze:Nie zapominajmy, że o 20:30 jutro jest też mecz Modena-Trento, który czapką nakrywa tą stypę zwaną walką o brązowy medal.
Może i nakrywa, ale kibice JW, czy Skry mogą mieć jednak dylemat ;) Dobrze, że miłośnikom snookera chociaż MŚ odpadły, bo ostatnio wszystko się nałożyło.
Jestem jakoś tam bardziej związany ze Skrą, ale po tym co jest ostatnio prezentowane wolę zdecydowanie oglądać pojedynek na noże w Serie A ;)
Awatar użytkownika
madlark

Post autor: madlark »

Składowski odchodzi z PS
Niech się sępy z polsatu udławią. Wróg publiczny polskiej siatkówki: polsat
Łańcuch pęka tam, gdzie jest najsłabsze ogniwo
Ostatnie sekundy są najważniejsze
Awatar użytkownika
Noworoczny

Post autor: Noworoczny »

A to nie powinno być w transferach?
#muremzaheynenem

Odpowiadam tylko za to, co napisałem, a nie za to, co sobie pomyślałeś, czytając.
Awatar użytkownika
mikser

Post autor: mikser »

O, może na rzecznika prasowego jakiegoś klubu. Może Czewa.
A może komentator w polsacie.
Tyle pytań, żadnych odpowiedzi.
Awatar użytkownika
lucass90
Korespondent
Korespondent
Kontakt:

Post autor: lucass90 »

Kadziewicz dostał etacik w Polsacie Sport? Tak coś czułem, patrząc jak przymila się całej stacji podczas Mistrzostw Świata :D Facet ma łeb na karku, w końcu po zakończeniu kariery coś trzeba robić. Byle tylko nie stał się taki nijaki, jak reszta jego nowych kolegów. Wciąż mam świeżo w pamięci jego felieton o zgrupowaniach reprezentacji, który był jednym z najlepszych, jakie miałem okazję kiedykolwiek przeczytać...
AZS CZĘSTOCHOWA!
Awatar użytkownika
grzegorzg

Post autor: grzegorzg »

Moze się czepiam, ale Kadziewicz mógłby sie trzymac faktów, jesli aspiruje. Nie od meczów finałowych z Jastrzębiem rzospoczęła się era Skry... Megalomania?
Awatar użytkownika
Hirako

Post autor: Hirako »

Obserwując pierwszy mecz Ligi Światowej naszła mnie refleksja że może wreszcie podczas relacji z meczów Plusligi doświadczymy nowej oprawy graficznej???

Mała rzecz, a ucieszyłaby oko.
1998, 2000, 2001, 2002, 2003, 2016, 2017, 2019
krzysiu

Post autor: krzysiu »

Podobno LŚ ma być w otwartym Polsacie :)
Michal5

Post autor: Michal5 »

krzysiu pisze:Podobno LŚ ma być w otwartym Polsacie :)
Ja tam bym się nie cieszył. Pewnie oznacza to znowu reklamy na każdej przerwie technicznej. Jeszcze gdyby były tylko na otwartym, a na PS normalna przerwa to jeszcze by bylo ok. Co do nowej oprawy, oglądając mecze LŚ czy rozgrywki europejskie, to ta polsatowa oprawa naprawdę dobrze się prezentuje na ich tle.
Mateusz1993

Post autor: Mateusz1993 »

Tu największy ruch, to i szansa na konkretną odpowiedź.
Ma ktoś jakieś pojęcie gdzie mógłbym znaleźć jakieś mecze (najlepiej z ostatnich sezonów). Plusliga czy choćby Liga Światowa, z kamery nagrywanej zza boiska?? Bardzo by mi się przydało.
Abdullo

Post autor: Abdullo »

Jak pracujesz dla jakiegoś klubu to jest specjalny serwer z tymi meczami. Dla pozostałych raczej takiego dostępu nie dostaniesz. Trzeba by z jakimś statystykiem porozmawiać. Najlepiej z interesującego Cię klubu. Masz 1 % szans iż Ci się uda, ale to i tak więcej niż 0.
Awatar użytkownika
Noworoczny

Post autor: Noworoczny »

Plusliga z tyłu jest przecież na Ipli. Mecze, które nie były transmitowane.
#muremzaheynenem

Odpowiadam tylko za to, co napisałem, a nie za to, co sobie pomyślałeś, czytając.
sb.slav

Post autor: sb.slav »

Na World of Volley czasem nie ma?
Nie bądź burakiem, nie przenoś kibolskich zwyczajów na hale. Kibicować można kulturalnie, bądź fair-nie gwiżdż na przeciwników twojej drużyny.
"Resovia jest naszym ZENITEM" - @Idz
"Resovia jest naszą Barceloną(FCB)" - WD-40
Mateusz1993

Post autor: Mateusz1993 »

Abdullo pisze:Jak pracujesz dla jakiegoś klubu to jest specjalny serwer z tymi meczami. Dla pozostałych raczej takiego dostępu nie dostaniesz. Trzeba by z jakimś statystykiem porozmawiać. Najlepiej z interesującego Cię klubu. Masz 1 % szans iż Ci się uda, ale to i tak więcej niż 0.
Co do klubu to obojętne, po prostu potrzebny materiał
Noworoczny pisze:Plusliga z tyłu jest przecież na Ipli. Mecze, które nie były transmitowane.
No właśnie, mi się coś kojarzyło, że ktoś coś kiedyś na forum wrzucał jakiś link z transmisją tj. video mecz z tyłu. Czyli na ipli powinienem coś znaleźć?
sb.slav pisze:Na World of Volley czasem nie ma?
To i tam poszukam. Bo właśnie kiedyś mi się kojarzyło, że tam coś może znajdę. Trzeba będzie konto założyć.
Dzięki Panowie. Jutro sobie posprawdzam i mam nadzieję, że coś się uda znaleźć ;)
Awatar użytkownika
madlark

Post autor: madlark »

Mateusz1993 pisze: To i tam poszukam. Bo właśnie kiedyś mi się kojarzyło, że tam coś może znajdę. Trzeba będzie konto założyć.
Dzięki Panowie. Jutro sobie posprawdzam i mam nadzieję, że coś się uda znaleźć ;)
I nie zapomnij się podzielić ;)
Niech się sępy z polsatu udławią. Wróg publiczny polskiej siatkówki: polsat
Łańcuch pęka tam, gdzie jest najsłabsze ogniwo
Ostatnie sekundy są najważniejsze
Edyta

Post autor: Edyta »

Na World of Volley każą sobie płacić za oglądanie. Co prawda tylko 99 centów za mecz, ale zawsze :)
sb.slav

Post autor: sb.slav »

Serio? O_o. Jeszcze rok+/- temu było za darmo. Dawno nie korzystałem, więc mnie zaskoczyłaś.
Nie bądź burakiem, nie przenoś kibolskich zwyczajów na hale. Kibicować można kulturalnie, bądź fair-nie gwiżdż na przeciwników twojej drużyny.
"Resovia jest naszym ZENITEM" - @Idz
"Resovia jest naszą Barceloną(FCB)" - WD-40
Awatar użytkownika
Chal

Post autor: Chal »

Przed tym sezonem wprowadzili opłaty, sam Ivan skrobnął wiadomość na ten temat.
"To jest Olsztyn. Moje miasto. Mój klub."
Awatar użytkownika
MaciejJoker

Post autor: MaciejJoker »

Noworoczny pisze:Plusliga z tyłu jest przecież na Ipli. Mecze, które nie były transmitowane.
Serio ? :o
2012, 2013, 2015
Kamil92

Post autor: Kamil92 »

@FLPman
Widziałem Twój wpis na TT o możliwości transmisji meczów PlusLigi przez samą PlusLigę. Można wiedzieć skąd takie info i na ile jest to prawdopodobne?
FLPman

Post autor: FLPman »

Informacja pochodzi z wczorajszej audycji z Bartoszem Górskim, od 28:34:
http://flpman.wrzuta.pl/audio/0wPXGKIXo ... osz_gorski
Kamil92

FLPman pisze:Informacja pochodzi z wczorajszej audycji z Bartoszem Górskim, od 28:34:
http://flpman.wrzuta.pl/audio/0wPXGKIXo ... osz_gorski
Dzięki! Tak myślałem, że tam było to wspomniane, bo już kiedyś o tym mówili w tej audycji, ale nie mogłem znaleźć tego fragmentu :)
Cieszy to, że padła taka propozycja i że kluby i sama PlusLiga o tym rozmawiają. Jest nadzieja, że dogonimy w tym względzie, inne ligi europejskie.
Awatar użytkownika
rzr

Post autor: rzr »

http://biznes.onet.pl/wiadomosci/media/ ... low/sn1w3f
Polsat chce uruchomić dwa nowe kanały sportowe, więc chyba będzie lepiej jeśli chodzi o ilość transmisji.
nie jest dobrze, co prawda nie jest też źle, można powiedzieć, że jest średnio
Awatar użytkownika
azsiak88

Post autor: azsiak88 »

Orientuje się ktoś, ile rocznie płaci Polsat za prawa do transmisji +ligi?

Pytam, bo Jaśnie nam miłująca siatkówkę stacja zapłaci 15 mln zł na trzy lata za pokazywanie I ligi piłkarskiej.
PZPS - Polsatowski Związek Piłki Siatkowej
Kamil92

Wybrane mecze PlusLigi będą pokazywane w internecie!

W najbliższych sezonach PlusLigi kibice będą mogli zobaczyć więcej spotkań, niż do tej pory. - Mecze będą pokazywane na naszej stronie internetowej lub przez platformę Ipla - mówi Jacek Kasprzyk.

4 grudnia 2014 roku Profesjonalna Liga Piłki Siatkowej (PLPS) podpisała umowę z Telewizją Polsat na transmitowanie spotkań PlusLigi, Orlen Ligi, Pucharu oraz Superpucharu Polski kobiet i mężczyzn w sezonach 2015/2016 - 2019/2020. W nadchodzącym sezonie ligowym Polsat ma pokazywać trzy starcia PlusLigi w każdej kolejce. Według nowego kontraktu, prawa do meczów PlusLigi nietransmitowanych przez stację zostały "uwolnione" do pokazywania w internecie.

Wedle pierwszych ustaleń, transmisjami internetowymi miały zajmować się same kluby. Teraz mówi się o realizowaniu ich przez PLPS. - Prawdopodobnie będziemy to robić my jako PLPS, ale będziemy jeszcze o tym rozmawiali z klubami. Wszystko rozstrzygnie się do końca sierpnia lub połowy września. Na pewno mecze będą pokazywane na naszej stronie internetowej lub przez polsatowską platformę Ipla - mówi Jacek Kasprzyk, prezes PLPS.

W całej sprawie trwa ustalanie szczegółów. Jeśli nic się nie zmieni, to w sezonie 2015/2016 kibice będą mieli okazję do obejrzenia znacznie większej liczby spotkań, niż do tej pory. - Kluby właściwie nie wypowiedziały się jeszcze na ten temat, a miały się zastanowić. Czekamy na odpowiedź, czy one podołają pewnym rzeczom, czy będą potrzebowały naszej pomocy. Mecz musi być pokazany z kilku kamer, nie da się tego zrobić z jednej. To wszystko kosztuje. Jesteśmy przekonani, że mocniejsze kluby sobie z tym spokojnie poradzą, ale nie wiemy, jakie zdanie będą miały słabsze zespoły - przyznaje Kasprzyk.

Wszystkie spotkania transmitowane w internecie prawdopodobnie będą do obejrzenia za darmo.

Źródło:
http://www.reklama konkurencyjnego serwisu.pl/siatkowka/5 ... internecie

W KOŃCU!
reeman

Post autor: reeman »

Nie cieszcie się przedwcześnie, Filantrop czuwa :]
ODPOWIEDZ

Wróć do „PlusLiga”