Nie ma co się dziwić. Kowal miał już dać im święty spokój, a tu wraca, jak bumerang. Jak nie Serniottiemu - dyrektorował, to teraz przeszkadza Gruszce z boiska i weź tu pracuj człowieku, w tej Resovii.Indyk AZS Ol pisze:Resovia nic sie nie zmieniła z poprzedniego sezonu
PlusLiga 2019/2020 - 2 kolejka
Re: PlusLiga 2019/2020 - 2 kolejka
Ostatnio zmieniony 30 paź 2019, o 18:46 przez aezakmi, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie rozumiem dlaczego Grbić uparł się na granie parą Parodi-Śliwka, Zaksa z takim zestawem na przyjęciu nie ugra nic wielkiego w tym sezonie, trzeba próbować komponować Łukasika lub Semeniuka do systemu gry moim zdaniem, Parodiego na obecnym etapie kariery widzę tylko jako zmiennika.
Pierwszy set wygrany w Pluslidzie przez Suwałki już jest
PS. Wlazły w pierwszym secie 2/7 czyli 29% skuteczności Nie wiem jaki jest sens grania raz jednym atakującym, raz drugim, ale to już jest Skra. Tego się nie ogarnie.
PS. Wlazły w pierwszym secie 2/7 czyli 29% skuteczności Nie wiem jaki jest sens grania raz jednym atakującym, raz drugim, ale to już jest Skra. Tego się nie ogarnie.
Ostatnio zmieniony 30 paź 2019, o 18:48 przez Verdungo, łącznie zmieniany 1 raz.
Skra też zaczyna grać 'swoje'
Resovia choć jak zwykle personalnie odmieniona to dalej w głowach ma zeszły sezon, tam jest panika z każdym straconym punktem. Im jest potrzebny nie trener, nie Bartman a psycholog.
Dobrze gra tylko Hoag i Perry, pierwszy dlatego, że w Resovii nie grał, drugi w sumie też
Dobrze gra tylko Hoag i Perry, pierwszy dlatego, że w Resovii nie grał, drugi w sumie też
Kiedy Łomacza bijesz piłką po głowie, pamiętaj pozostać na własnej połowie.
Bartman 2/3 w ataku po wejściu i przynajmniej w tv te ataki wyglądają na 2x mocniejsze od Schulza. Mógłby zostać, ciekawe jak byłoby ze skutecznością na dłuższym dystansie.
EDIT: No i zostaje
EDIT: No i zostaje
- Indyk AZS Ol
o tym samym pomyślałem moze mają traumę którą jest Kowaldyletant pisze:Resovia choć jak zwykle personalnie odmieniona to dalej w głowach ma zeszły sezon, tam jest panika z każdym straconym punktem. Im jest potrzebny nie trener, nie Bartman a psycholog.
cyt.: "Tak mają wojownicy?" - Ireneusz Mazur
cyt.: "Jak nie idzie nożem to się wyjmuje topór, a jak toporem nie pójdzie to? ". - Adam Romański o Karlitzku w meczu KGHM Cuprum Lubin - Indykpol AZS Olsztyn - 9 grudnia 2023 roku.
cyt.: "Jak nie idzie nożem to się wyjmuje topór, a jak toporem nie pójdzie to? ". - Adam Romański o Karlitzku w meczu KGHM Cuprum Lubin - Indykpol AZS Olsztyn - 9 grudnia 2023 roku.
-
U niego jednak mam wrażenie ze jak wchodzi to wchodzi a jak nie...to nie.
uszat
Bardzo mi się podoba jak Drzyzga subtelnie hejtuje Komende już wiem że cały sezon ten komentatorski parodysta będzie jechała po chłopaku
A jak teraz rozegrał Bartmanowi na pojedynczy blok to cichoszaqtp pisze:Bardzo mi się podoba jak Drzyzga subtelnie hejtuje Komende już wiem że cały sezon ten komentatorski parodysta będzie jechała po chłopaku
Masz lat blisko 40, wyglądasz na blisko 30, wyobrażasz sobie, że masz nieco ponad 20, a postępujesz, jakbyś miał niecałe 10
-
Trefl ograł czarnych do 13
Po wywiadzie ze Świdrem nie trudno wywnioskować, że oczekiwania wobec Parodiego są bardzo duże.Lucarelli pisze:Nie rozumiem dlaczego Grbić uparł się na granie parą Parodi-Śliwka, Zaksa z takim zestawem na przyjęciu nie ugra nic wielkiego w tym sezonie, trzeba próbować komponować Łukasika lub Semeniuka do systemu gry moim zdaniem, Parodiego na obecnym etapie kariery widzę tylko jako zmiennika.
Nie wiem jak Grbić prowadził poprzednie kluby, ale liczę, że nie jest to typowa szkoła włoska i twarda 6-stka niemalże bez zmian. Ucieszył mnie transfer Łukasika i wiążę z nim duże nadzieje.
Na razie Komenda dostosował się poziomem do kolegów i tez nie gra jakoś specjalnie dobrze
Zaksa ostatnich sezonów to nie był zespół ponadprzeciętny na zagrywce a co dopiero teraz, odejście Deroo i Bieńka to również wielkie osłabienie w tym elemencie, to byli często dwaj najlepiej zagrywajcy zawodnicy drużyny.
Ale Suwałki zagrywają i grają
ZAKSA 0:1 Będzin. Suwałki cisną Resovię, a Skra zacięte starcie z Katowicami.
Ciekawie się dzieje
Ciekawie się dzieje
ZAKSA - Będzin 27:25
chyba musiał być challenge
chyba musiał być challenge
Ostatnio zmieniony 30 paź 2019, o 19:03 przez Lynn, łącznie zmieniany 1 raz.
ja bym tam jeszcze Zaksy nie skreslał;)
Katastrofalne błędy Resovii. Zestresowani jak juniorzy.
Masz lat blisko 40, wyglądasz na blisko 30, wyobrażasz sobie, że masz nieco ponad 20, a postępujesz, jakbyś miał niecałe 10
-
- Moderator
Ta drużyna jest do rozwiązania. Z drugiej strony widać jaką różnicę robi dobry trener. Suwałki postawiły na szkoleniowca z sukcesami i efekty widać w pierwszym meczu.
"Widać, że gra dno tabeli" - W.Drzyzga o meczu MKS Będzin - Asseco Resovia Rzeszów
2 gi set Skra też z Wlazłym?
Resovia się trochę kompromituje.
Kiedy Łomacza bijesz piłką po głowie, pamiętaj pozostać na własnej połowie.
Resovia ma pecha, bo 2 kolejka i znowu trafia na zespół, który przygotowywał się do sezonu w pełnym składzie
Streszczenie poprzedniego sezonu Resovii w dwóch zdaniach. Jeszcze gdyby znowu porobili skład zabijany przez limity obcokrajowców, to wypisz wymaluj poprzedni sezon.laanca pisze:Katastrofalne błędy Resovii. Zestresowani jak juniorzy.
Przypomnę tylko ich wyniki w ostatnim sezonie:
- 2:3 z Zawierciem (Katowice?)
- 1:3 z Warszawą (Suwałki?)
- 0:3 z Katowicami. (Olsztyn?)
Z Wlazłym, ogarnął się na szczęście i jest najlepszy w Skrze w tym secie.leeon pisze:2 gi set Skra też z Wlazłym?
- Indyk AZS Ol
Kowal pogrąży Asseco
cyt.: "Tak mają wojownicy?" - Ireneusz Mazur
JW 14:2 Lubin
Bydgoszcz 5:13 Warszawa
dość takie te wyniki.
Bydgoszcz 5:13 Warszawa
dość takie te wyniki.
To jest coś niesamowitego co się dzieje w Resovii, marazm z poprzedniego sezonu trwa, to wygląda na głęboki problem psychologiczny.
Jakies uzasadnienie dla tego wyboru? Jak Gogol będzie tak dzielić atakujących w sezonie to będzie kowaloza.compact pisze:Z Wlazłym, ogarnął się na szczęście i jest najlepszy w Skrze w tym secie.leeon pisze:2 gi set Skra też z Wlazłym?
JW 19:3 Lubin
Ostatnio zmieniony 30 paź 2019, o 19:17 przez barti522, łącznie zmieniany 1 raz.