Skra Bełchatów

Awatar użytkownika
Murilo0

Re: Skra Bełchatów

Post autor: Murilo0 »

Jak Resovia teraz zgarnie Muzaja po sezonie to będzie śmiesznie z perspektywy Skry.
All work and no play makes Jack a dull boy...
ciorny17

Post autor: ciorny17 »

Murilo0 pisze:Jak Resovia teraz zgarnie Muzaja po sezonie to będzie śmiesznie z perspektywy Skry.
Opcja jedynie możliwa jeśli Kurek nie wykorzysta możliwości w kontrakcie +1 i pójdzie na stare śmieci do Bełchatowa. Nie wierzę, że Muzaj znów pójdzie grzać ławę nawet do Resovii.
Kłamca.
ldz

Post autor: ldz »

StanLee pisze: Bo Uriarte nigdy nie zacznie grać inaczej, gdy sypie w zespole gdzie ma grać tak jak gra teraz, a Conte mógłby grać w jakimś Kazaniu czy Modenie. To z perspektywy kibica jest bardzo irytujące, bo w reprezentacji Conte nigdy w swoim życiu nic istotnego nie wygra, a do tego wiąże się z klubem, gdzie pewnie też będzie mu ciężko wygrać jakieś naprawdę wartościowe w ogólnej skali trofeum. Moje kibicowanie Argentyńczykom jest zawieszone w próżni, złoto Plusligi już mają, w LM odpadną z Kazaniem pewnie, sportowo się nie rozwiną, w kadrze nic nie ugrają - zaczyna mi zwisać ich gra, Conte pół rundy grał jak łajza, a statystycznie i tak jest najlepszym przyjmującym ligi. Nie, żebym miał coś do Skry, to bardzo subiektywna i mało wiążąca uwaga.
tak obiektywnie patrząc to smutno mi, bo nie mogę się z tym nie zgodzić :(
qtp pisze:To Skra jednak puściła Muzaja? :P Sprytnie, prawie tak jak z Miką w Rzeszowie.
Piechocki ostatnio się popisuje wieloma sprytnymi ruchami, także wisz.
StanLee "Problem polega na tym że koncepcja gry Skry i budowania zespołu jest jeszcze bardziej mglista oraz przypadkowa.[..] Nie ma to za bardzo sensu."
compact "Sens odszedł razem z Zatorskim, teraz to jest chaos i łatanie składu."
pewniak

Post autor: pewniak »

Przypominam że Muzaj gościl w sektorze VIP na Podpromiu na meczu z Zenitem. Może są już po słowie.
[URL=https://matchnow.info]Prime Сasual Dating[/URL]
Awatar użytkownika
BadTrue
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: BadTrue »

Ostatnio miałem okazję porozmawiać z osobami, które są bardzo blisko klubu i oczywiście zapytałem skąd się bierze taka forma zespołu. Mam nadzieje, że potwierdzą się ich odpowiedzi, że dopiero tydzień temu zawodnicy skończyli cieżki trening i świeżość powinna wrócić ( szczególnie u Wlazłego i Conte).
maciek77

Post autor: maciek77 »

pewniak pisze:Przypominam że Muzaj gościl w sektorze VIP na Podpromiu na meczu z Zenitem. Może są już po słowie.
Z Resovią czy Zenitem? :P
Awatar użytkownika
Murilo0

Post autor: Murilo0 »

No to by się zgadzało. Nie musi grzać ławy, wypożyczyliby go pewnie, a chętnych na takie rozwiązanie nie brakowałoby. Z tą informacją o Muzaju w sektorze VIP Resovii pozytywnie zaskoczyłeś mnie. Jak dla mnie to dowód na to, że Muzaj albo już nieoficjalnie jest Resoviakiem albo nim będzie jeśli np. Zaksa go nie zgarnie ;) Bo nie sądzę by chciał wracać do Skry.
maciek77 pisze:
pewniak pisze:Przypominam że Muzaj gościl w sektorze VIP na Podpromiu na meczu z Zenitem. Może są już po słowie.
Z Resovią czy Zenitem? :P
Miejsce VIP zapewnia Resovia, więc chyba to oczywiste.
All work and no play makes Jack a dull boy...
jinx

Post autor: jinx »

Oj ile to siatkarzy siedziało w vipowskich miejscach w KK...:D

Nie ma to większego znaczenia. Niemniej będzie niezła bitwa o Muzaja po sezonie.
Anty PZPS, lepper, bosek, pakol, panikarz
compact

Post autor: compact »

Po meczu w Bełchatowie mówił, że ma nadzieję na powrót do Skry. Ale pewnie Piechocki ściągnie jakiegoś Kasztanovića.

Każdy w miarę rozpoznawalny siatkarz załatwia bilety przez klub.
pewniak

jinx pisze:Niemniej będzie niezła bitwa o Muzaja po sezonie.
Ta bitwa już się to czy. Po sezonie to jest czas na formalizowanie i ogłaszanie kontraktów :)
Michal5

Post autor: Michal5 »

Nie sądzę, że Muzaj w przyszłym sezonie byłby już w Resovii. Prędzej stawiałbym na kontrakt+wypożyczenie jeśli już byłoby coś na rzeczy. Schops ma jeszcze kontrakt na przyszły sezon, raczej wróci do gry jak dojdzie do siebie po tej całej kontuzji. Kurek wydaje mi się, że też zostanie i tutaj opcja przedłużenia jest zależna bardziej od klubu niż Bartka, tak jak w przypadku Pencheva.
ldz

compact pisze:Po meczu w Bełchatowie mówił, że ma nadzieję na powrót do Skry. Ale pewnie Piechocki ściągnie jakiegoś Kasztanovića.
oficjalnie do mediów czy w prywatnej rozmowie?
na pewno ów Kasztanović będzie tańszy -.-
StanLee "Problem polega na tym że koncepcja gry Skry i budowania zespołu jest jeszcze bardziej mglista oraz przypadkowa.[..] Nie ma to za bardzo sensu."
compact

Post autor: compact »

W necie to gdzieś czytałem, ale nie pamiętam gdzie. Wypowiedz po meczu to była.
laczynassiatkowka

Post autor: laczynassiatkowka »

Śmieszy mnie takie podejście, że ktoś kogoś widział na meczu to już pewnie będzie zawodnikiem tego zespołu... Ja osobiście widziałem i pewnie nie tylko ja Antige na ostatnim meczu LM Skra-Dukla. Czy to oznacza że będzie trenerem Skry?? Że już napewno Antiga i Piechocki są po słowie???
pewniak

laczynassiatkowka pisze:Śmieszy mnie takie podejście, że ktoś kogoś widział na meczu to już pewnie będzie zawodnikiem tego zespołu... Ja osobiście widziałem i pewnie nie tylko ja Antige na ostatnim meczu LM Skra-Dukla. Czy to oznacza że będzie trenerem Skry?? Że już napewno Antiga i Piechocki są po słowie???
Po pierwsze primo, forum służy do gadania, więc sobie dywagujemy. Jak Cię to śmieszy, to trenuj przeponę. Jak Ci przeszkadza, to możesz nie zaglądać na fora.
Po drugie primo. Antiga chyba jednak ma "alibi" bo ogląda kadrowiczów. A jakie alibi ma Muzaj na meczu Resovii w Rzeszowie w trakcie sezonu ligowego? Tak, może być fanem Andersona, Leona lub Spirydonowa. Ale sprawa rozmów z klubem nie jest jakąś niewyobrażalną abstrakcją.
Więc.... have fun :)
ciorny17

hurr Muzaj w Resovii durr

Patrzę w kalendarz a tam już luty to w sumie można dywagację o transferach rozpocząć. Może iść do Rzeszowa, ale jak wcześniej pisałem, wątpię, że od razu na pierwszego i zależne od decyzji Kurka. Ja się tam nie obrażę jak Bartek wróci do Bełchatowa a Maciek przywdzieje koszulkę w paski.
Kłamca.
Awatar użytkownika
Noworoczny

Post autor: Noworoczny »

Niniejszym sezon transferowy 2016/17 można uznać za otwarty!
#muremzaheynenem

Odpowiadam tylko za to, co napisałem, a nie za to, co sobie pomyślałeś, czytając.
Awatar użytkownika
hardy

Re: Odp: Skra Bełchatów

Post autor: hardy »

W Kędzierzynie na ostatnim meczu był Sobala. Znaczy że już podpisany czy chce się wprosić?
rocky

Post autor: rocky »

Michal5 pisze:Nie sądzę, że Muzaj w przyszłym sezonie byłby już w Resovii. Prędzej stawiałbym na kontrakt+wypożyczenie jeśli już byłoby coś na rzeczy. Schops ma jeszcze kontrakt na przyszły sezon, raczej wróci do gry jak dojdzie do siebie po tej całej kontuzji. Kurek wydaje mi się, że też zostanie i tutaj opcja przedłużenia jest zależna bardziej od klubu niż Bartka, tak jak w przypadku Pencheva.
W przypadku Pencheva to sam zainteresowany miał tyleż samo do powiedzenia co klub.
reeman

Post autor: reeman »

Źle się dzieje w państwie bełchatowskim by Bińczyk
http://www.lodz.sport.pl/sport-lodz/1,1 ... ndeks_news
Awatar użytkownika
lipton
Kontakt:

Post autor: lipton »

Rzetelny jak Bińczyk chciałoby się napisać. Przecież rok temu to w dużej mierze rewelacyjne wejście Winiarskiego dało Skrze wygraną w drugim meczu z Perugią.
II liga siatkówki kobiet - treningi dla dzieci i młodzieży - Miejska Amatorska Liga Siatkówki - http://laskovia.pl/
pewniak

[Fragment artykułu] Jeszcze w ubiegłym roku pytałem szkoleniowców PGE Skry, dlaczego zespół gra bez polotu. Streszczając: usłyszałem, że rok temu polot był, a skończyło się dopiero czwartym miejscem w Lidze Mistrzów i trzecim w PlusLidze. Oby!
Ktoś jest w stanie mi wyjaśnić o co mu chodziło z tym "Oby!"?

Taka mi myśl przeszła przez głowę... A może za szybko zawyrokowaliśmy (uogólniam - oczywiście), że Falaska to debil i nie potrafi wyciągać wniosków z błędów? Przecież Skra jeszcze nic nie przegrała i niczego nie zaprzepaściła. Może ten obecny "brak polotu" to..... "syndrom Kowala" (nie wiem jak to nazwać). Może to co Resovia ma co roku w grudniu, to Skra ma obecnie i właśnie z tego wychodzi?
Mecz 10 lutego poza ładunkiem emocjonalnym i prestiżowym ma również bardzo duży ciężar gatunkowy. Da nam wszystkim odpowiedzi na bardzo wiele pytań.
Awatar użytkownika
Noworoczny

lipton pisze:Rzetelny jak Bińczyk chciałoby się napisać. Przecież rok temu to w dużej mierze rewelacyjne wejście Winiarskiego dało Skrze wygraną w drugim meczu z Perugią.
Pracodawca zobowiązuje.
A w ogóle to nie łatwiej będzie zalinkować, jak kiedyś prawdę napisze?
#muremzaheynenem

Odpowiadam tylko za to, co napisałem, a nie za to, co sobie pomyślałeś, czytając.
ldz

pewniak pisze: Taka mi myśl przeszła przez głowę... A może za szybko zawyrokowaliśmy (uogólniam - oczywiście), że Falaska to debil i nie potrafi wyciągać wniosków z błędów? Przecież Skra jeszcze nic nie przegrała i niczego nie zaprzepaściła. Może ten obecny "brak polotu" to..... "syndrom Kowala" (nie wiem jak to nazwać). Może to co Resovia ma co roku w grudniu, to Skra ma obecnie i właśnie z tego wychodzi?
wiesz tylko jaka jest różnica? Resovia grając "po Kowalowemu" zaczynała sezon dobrze/bardzo dobrze (mam na myśli styl i jakość gry), potem wpadała w kosmiczny dół i przegrywała z Budvami, żeby za jakiś miesiąc czy półtorej znów grać dobrze/bardzo dobrze, również wizualnie. Powiedzmy, że ten sezon wygląda inaczej, bo Wam się wysypał na samym początku Piter, Schops, Jaeschke no i ten nieszczęsny Lyneel, a Fabię rzygał siatkówką, więc na początku Kowal grał tym co miał i jakoś próbował to klecić. Zauważyłeś, żeby Skra w tym sezonie grała jakoś dobrze/bardzo dobrze, w którymkolwiek okresie? Początek też był nędzny, niby ze "słabeuszami" wygrywała, ale od Was łomot, ZAKSie jakoś udało się wyrwać punkt (oba mecz u siebie), jedyny plusik to te 3 pkty z Gdańskiem, który w tamtym meczu nie grał nic. Akurat tutaj Bińczyk napisał prawdę - 2 naprawdę dobrze wyglądające sety to były te z Radomiem. Noo, zapomniałam jeszcze o tym wspaniałym meczu w AA przeciwko Włochom, gdzie nie potrafiliśmy dobić Włochów osłabionych brakiem najlepszego libero na świecie. Tak naprawdę od 3 miesięcy gramy... przeciętnie, bez "polotu" jak to określił Jaro. Więc czemu nagle miałoby się to zmienić?
a miejsca na pomyłki jest już bardzo mało. Wychodząc jak sugerujesz z dołka o jeden mecz za późno (ten 10.02) może być już po wszystkim, bo jeśli Resovia będzie wygrywać swoje mecze do końca to nawet jak my wygramy wszystkie to nic nam to nie da. Pogrążyli się porażką z Olsztynem (ten stracony punkt z Kielcami w przypadku wygranej z AZSem nie miałby aż takiego znaczenia) i taka jest prawda. A stało się tak może i po części przez stratę Winiara, ale przede wszystkim chyba z rozprężenia świątecznego. Widać było różnicę w formie czysto fizycznej po tej przerwie i kto zaczął treningi wcześniej.
Awatar użytkownika
lipton
Kontakt:

Post autor: lipton »

Noworoczny pisze: Pracodawca zobowiązuje.
A w ogóle to nie łatwiej będzie zalinkować, jak kiedyś prawdę napisze?
W sumie większość forum jest kumata, to i teksty Bińczyka trafiają tu rzadziej niż kiedyś.
A przy okazji pytanie do modów, linków z GW nie moderujecie tak jak z Onetu i WP?
II liga siatkówki kobiet - treningi dla dzieci i młodzieży - Miejska Amatorska Liga Siatkówki - http://laskovia.pl/
Awatar użytkownika
Noworoczny

Prawdopodobnie ktoś kiedyś zrobił regułę a teraz nie ma komu tego odkręcić albo dodać innego źródła. Trudno. Można chyba korzystać ze skróconych linków? Jak w mojej stopce?
#muremzaheynenem

Bezowy

Post autor: Bezowy »

ciorny17 pisze: Ja się tam nie obrażę jak Bartek wróci do Bełchatowa a Maciek przywdzieje koszulkę w paski.
A to Wlazły kończy karierę??? :o

Muzaja to mi zwyczajnie szkoda w tej chwili na drugiego. Z tego powodu nie widziałbym go ani w Skrze, ani w Resovii. No, może w Bełchatowie szybciej, bo tam by pewnie więcej pograł. My mamy Schoepsa, którego kontuzja nie wyklucza jeszcze powrotu do wysokiej formy, a może grać na poziomie jeszcze dla Maćka nieosiągalnym.
"Blokowanie dostępu do internetu, to jak przybijanie kisielu do ściany." - Zbigniew Boniek
ciorny17

Bezowy pisze:
ciorny17 pisze: Ja się tam nie obrażę jak Bartek wróci do Bełchatowa a Maciek przywdzieje koszulkę w paski.
A to Wlazły kończy karierę??? :o
Z tego co mi wiadomo nie, ale jeśli bełchatowianie marzą o powrocie na szczyt, z coraz starszym Wlazłym będzie im trudniej.
Kłamca.
Lucarelli

Post autor: Lucarelli »

hardy pisze:W Kędzierzynie na ostatnim meczu był Sobala. Znaczy że już podpisany czy chce się wprosić?
Nieee to tylko obowiązuje w przypadku dumy kresów, bo przecież jak wiadomo każdy siatkarz na świecie marzy żeby zagrać w biczu bożym
pewniak

Lucarelli pisze:
hardy pisze:W Kędzierzynie na ostatnim meczu był Sobala. Znaczy że już podpisany czy chce się wprosić?
Nieee to tylko obowiązuje w przypadku dumy kresów, bo przecież jak wiadomo każdy siatkarz na świecie marzy żeby zagrać w biczu bożym
Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości
Zablokowany

Wróć do „PlusLiga”