daduch_nt napisał(a):mosina - wronki 3-0 bez historii i powrót na 1 miejsceDamian Lis gra w Liskowie czy mi się przewidziało ??
Jumper123 napisał(a):Moje przewidywania: D
Jastrowie-Rychwał - 3:0
Mosina-Ostrów - 3:1
Poznań- Gostyń - 3:0
Sms- Liskowiak - 3:2 Jeśli Sms zagra pierwszym składem : D
sunrise napisał(a):
SALOS OSTRÓW WLKP - JEDYNKA MOSINA 3-0 (25-22.25-20.25-16)
Gratulacje dla Zjednoczonych Rychwał
Jumper123 napisał(a):No Widocznie źle przewidziałemMosina duże zaskoczenie że tak oddała mecz...
A co do meczu Jastrowie Rychwał.. Niepotrzebne zlekceważenie i wyjazd bez 3 podstawowych graczy.. szkoda,że mecz odbywał się na takiej sali bo złamany palec przez dziurę w parkiecie mówi samo za siebie.. 2 złamane palce i staw skokowy podkręcony. Gratuluje Rychwałowi zagrali dobry mecz
Jumper123 napisał(a):No niestety okazało się że można... Przyjmujący przeleciał przy bloku i jakoś palec znalazł się w dziurze.. Jakby pecha Było Mało Atakujący przy bloku złamał palec u ręki.. Środkowy skręcona kostka.. Sala plus inne piłki to duży atut Rychwała.![]()
No zagraliśmy bez Atakującego i 2 środkowych.. Zniszczyli nas Samym Środkiem. Ale Mecz Był Emocjonujący i mógł się poddobać. Gratuluje Zawodnikom ZjednoczonychNa szczęście ugraliśmy seta i kilka małych punktów wiec powalczymy
Ciekawe co się Stało z Mosiną...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość